Ha talàlkozunk hogy hozzam fel a konfliktust?
Figyelt kérdés
Elképzelhető,hogy egy összejövetelen talàlkozni fogok a baràtnőmmel,akivel konfliktusunk volt és ő megszakította a kapcsolatot.Voltak halvàny jelentkezési kísérletei de semmi konkrét.Egyszer visszaakart adni két könyvet,aztàn lemondta màsik alkalomra amiből azóta se lett semmi...Az összejövetelen ahova mennék kb.10-en lennénk és eléggé elképzelhetetlen hogy teljesen tudjuk ignoràlni egymàst.A problémàm az hogy nem tartom hitelesnek,hogy beszéljek valakivel,aki megszakította a kapcsolatot ha nem kerül sor tisztàzàsra.És úgy bennem van ha megkérdezné hogy vagyok,hogy miért érdekli ha megszakította?Meg sok kérdés kavarog bennem,mert valós magyaràzatot nem kaptam tőle.Gondolom nem is akarna adni,így ez lehet tàrgytalan.tegnapelőtt 19:50
11/13 A kérdező kommentje:
Itt nem csak en voltam eretlen.
Amugy nem is biztos,hogy elmegyek ritkan van osszejovetel a tarsasaggal.Jo lenne kicsit tarsasagba lenni,de epp mehetek mashova is nem muszaj pont oda,ahol esetleg kellemetlenseg is erhet
tegnapelőtt 21:26
12/13 A kérdező kommentje:
Meg amugy vissza egy ilyen kapcsolat se kellene mert megint az lenne a vege
tegnapelőtt 21:30
13/13 anonim válasza:
Én biztos nem mennék, ha nem sikerülne előtte kettesben beszélni. Csak feszengés lenne végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!