Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lányok nektek a párotok...

Lányok nektek a párotok megengedi hogy legyenek férfi barátaitok?

Figyelt kérdés

2022. okt. 26. 18:48
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
61%
Engem is azzal a csavoval csaltak meg aki miatt nem kell aggodni 😀 Aztan egy masik kapcsolatba meg en jatszottam el ugyanezt. Meloba most is egy olyan csaj flortol meg nyomul folyton akinek fel eve baratja van...
2022. okt. 26. 19:55
 22/40 anonim ***** válasza:
21%
Én nem engedem meg a csajomnak. Még férfiak közelébe se engedem. Nem tűrném el. Nem értem az ilyet nálatok azt csinál a nő amit akar?
2022. okt. 26. 20:01
 23/40 anonim ***** válasza:
80%
Igen. Az a normális.
2022. okt. 26. 20:34
 24/40 anonim ***** válasza:
78%

Nem jövök össze olyannal, akinek az engedélyét kell kérnem. Van egy apám, azt is utálom, nem kell mégegy.

Egyébként vannak férfi barátaim, sőt, szinte csak azok vannak. Barát alatt értsük a vegytiszta barátságokat, mert exeket meg nálam korábban bepróbálkozókat azonnal ki szoktam gyomlálni. (Mérnöknek tanultam, a legtöbb munkahelyen a csapatban én vagyok az egyetlen lány és egyetemen is kb 10% volt a nők aránya. Nem fogok lemondani tök jófej, tök normális, teljesen korrekt és határokat tisztelő haver alapanyag emberekről, mert fasz van a lábuk között).

A párom örül neki, mára közös a baráti körünk, ők is ugyanolyan jó barátok egymással, mint velem, minden transzparens. Én nem vagyok egy nagy kocka, vele szoktak sokat játszani is.

2022. okt. 26. 21:05
 25/40 anonim ***** válasza:
93%
10-es: pl azért nem, mert a barátnak tökéletes, de mint ellenkezö menü személy nem vonzó.
2022. okt. 26. 21:26
 26/40 anonim ***** válasza:
49%

Se nekem se a páromnak nincs ellenkező nemű barátunk

Egyikünk sem örülne, nem azért mert nem bízunk egymásban, hanem a szingli férfiakban/nőkben nem lehet bízni!

De ezt szerencsére mind a ketten így látjuk.

Sosem vitáznánk ilyenen.

2022. okt. 26. 21:34
 27/40 anonim ***** válasza:
83%

"Nem értem az ilyet nálatok azt csinál a nő amit akar?"

BREAKING: Már nem a középkorban élünk!

2022. okt. 27. 00:29
 28/40 anonim ***** válasza:
89%
Az enyém nem engedi mert egy barom. Mit lehet csinálni. Inkább éhenhalunk kommunikáció hiányában, mert a társadalom nagy részével nem állhatok szóba, még a főnökömmel se (akinek van felesége), mert ő hisztirohamot kap. Ő se barátkozik férfiakkal nehogy rámnézzenek. És ráadásul még meg is indokolja hogy ő milyen szent ember ezzel az állásponttal. Korlátolt hülye, ott fogom hagyni mert nem bírom, próbálkoztam de nem megy (ugye az éhenhalás és a teljes agyhalál előtt döntenem kell). Pedig szeretem. Mondjuk ezt nem érti. Nem érti hogy az hogy szeretem, az elég indok nekem hogy megoldjam hogy mások hozzám se érhessenek, megoldom hogy a beszélgetés ne fajuljon el, stb. De nem, mert ő látta a pénztáros Julcsikát meg a kocsmáros Mónikát hogy kacsintgat az izmos pénzes pasikra, akik fűzik őket, ezért ő TUDJA hogy minden férfi és nő ilyen. Bocsi mindenkitől, hogy így fogalmaztam, de ez a kérdés most pont nekem szólt.
2022. okt. 27. 00:51
 29/40 anonim ***** válasza:
100%

#28 "De nem, mert ő látta a pénztáros Julcsikát meg a kocsmáros Mónikát hogy kacsintgat az izmos pénzes pasikra, akik fűzik őket, ezért ő TUDJA hogy minden férfi és nő ilyen."

Uram jó ég, én is ismerek ilyen embereket, akik így vélekednek.Egy nő ilyen, akkor mind olyan.A haverja csaja ezt csinálta, akkor biztos mind azt csinálja, mert a nagyon okos haverja is megmondta aztatat, hogy mindegyik IS! OJan!!!

Nagyon, nagyon fárasztó az ilyet hallgatni, hát még elviselni milyen lehet...

2022. okt. 27. 02:11
 30/40 anonim ***** válasza:
93%

Engedi??? Nem a gazdám. :D

Amúgy nincs baja vele hogy vannak férfi haverjaim.

2022. okt. 27. 10:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!