Lányok nektek a párotok megengedi hogy legyenek férfi barátaitok?
Én sem díjjaznám ha lány barátja lenne, és nem benne nem bízok hanem a ribikben.. meg menne a kavarás
Párom sem díjazná ha srácokkal barátkoznék én ezt abszolút megértem
Nincs bajom vele
Nálunk elöször is nincs olyan, hogy "megenged" valamit, nem vagyok sem a gyereke, sem a tulajdona.
Másrészt mindkettönknek megvan a saját korábbi baráti köre - férfiak, nök vegyesen - ök maradnak továbbra is, ez magánterület.
Harmadszor ha nem bírunk egymásban, akkor semmi értelme egy kapcsolatnak.
(És az 5-öst felvilágosítanám, ha valaki nem akar félrelépni, azt semmiféle "ribi" nem tudja rávenni! Ha megcsal, akkor kizárólag ö maga a hibás!)
4
Nem bízunk, se magunkban se egymásban. Nem vagyunk naívak és nem hiszünk a férfi-nő barátságokban.
Végülis mit csinálnánk ellenkező nemű barátokkal, amit amúgy nem a párunkkal kellene? Üljek be vele egy kávéra és beszélgessek meg röhögcséljek egy másik férfival, mert az a barátom? Már úgy belegondolni is nevetséges. Ha lenne egy nagy baráti társaság, ahol ellenkező neműek is vannak az más lenne, azt nem tiltanánk. De saját tapasztalat, mert én pont az ő férfi többségű társaságukban voltam benne, és egyre durvultak a poénok ahogy idősödtek a srácok, és magamtól maradtam inkább már egy idő után távol, és más lányok is, a férfiak inkább maguk szeretnek lenni a "hordájukban".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!