Lányok nektek a párotok megengedi hogy legyenek férfi barátaitok?
34
Valószínű a barátnője még nem tudja hogy pszichopata, mert titkolja, de majd kiderül.
32
Nem lenne egyszerűbb vonzó személyiségnek lenni belül? Akkor nem kellene senkit ellenőrizned, mert odáig lennének tőled saját magadért, a személyiségedést/külsődért. Így ellenőrizgeted, és sose tudod hogy azért van veled mert szeret, vagy azért mert csak az alkalmat várja hogy leléphessen mással ha egy kicsit nem figyelsz oda.
Ez még semmi, amiket itt olvastam!
Nekem egy ismerős hölgy azt akarja megtiltani, hogy egy "fel nem bontott szentségi házasság"-ban élő férfi ismerősömet (AKI AMÚGY ELVÁLT!!!) MESSZIRE KERÜLJEM EL, MERT MICSODA ÉGBEKIÁLTÓ BŰN(!) VELE BARÁTKOZNOM!!!
Ez az emberi hülyeség legteteje - szerintem! (Az, hogy egy vadidegen ebbe beleszóljon.)
Azt, hogy a volt feleség miként vélekedik a barátságunkról ezzel az emberrel, azt még nem tudtam meg a másfél év alatt.
Tervezi, hogy jövőre külföldre utazunk. (Mármint én menjek ki utána.) Állítása szerint nem tervez velem szorosabb viszonyt, viszont feltűnően sűrűn találkozunk most már. Talán azt mondanom sem kell, hogy a férfi javaslatára.
Ui: a felesége messziről kerüli ezt az embert. Különben is TISZTELETBEN TARTOM(!) azt, hogy még mindig vágyakozik a válás ellenére a volt asszonyka után.
Inkább csak telefonos beszélgetés által ismerős, de lányegében idegen (egyszer találkoztam csak személyesen a nővel.) Bizonyos értelemben üzleti kapcsolatnak minősíteném. Nem, nem ő a feleség.
A férj számomra először kifejezetten taszító volt, mikor megszólított (asztaltársaságban találkoztunk,) kíváncsi volt rám és nagyon úgy tűnt a szemem sarkából, hogy "nyomul" rám.
Faképnél hagytam. Kétszer próbálkozott annak idején beszélgetni velem - három évvel ezelőtt.
Idővel úgy alakult, hogy kezdtem megkedvelni mégis (utcán többször összefutottunk, váltottunk pár szót.) Szükségem lett a szakértelmére, amiről nem szeretnék beszámolni. Odaadta a telefonszámát, hogy hívhatom.
Most pedig már elég rendesen hiányzunk egymásnak. Elég bizalmas lett a kapcsolat, egyre inkább elmélyülnek és tartalmasabbak lesznek a beszélgetéseink, ahogy az idő halad...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!