Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lányok nektek a párotok...

Lányok nektek a párotok megengedi hogy legyenek férfi barátaitok?

Figyelt kérdés

2022. okt. 26. 18:48
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
48%
Nekem a bnom volt iszonyat feltekeny tipus. Aztan vegul o csalt meg 🤣 Hulye hazug picsak
2022. okt. 27. 11:12
 32/40 anonim ***** válasza:
25%
27. Ennek semmi köze a középkorhoz. De a nőkre nem lehet mindent rá hagyni mert nagyon elkanàszodnak. Azért jó ha tudja ki hordja a nadrágot. Ha mindent megengedsz neki aztán nem tudja hol a határ. Még a telóját is látom mikor hol van. Ez a normális. Nehogy már a befőtt rakja el a nagymamàt.
2022. okt. 27. 19:30
 33/40 anonim ***** válasza:
67%
Utolsó te szerintem szoknyát hordasz, csak nem mered bevallani. Egy igazi férfi nem ellenőrzi a nője telefonját, hanem bízik saját magában annyira, hogy ő kell a nőnek és nem más férfi. Jobb ha veszel egy guminőt, vagy inkább 3-at rögtön.
2022. okt. 27. 19:34
 34/40 anonim ***** válasza:
63%
32: "Nehogy már a befőtt rakja el a nagymamát". Miért gondolod azt, hogy téged férfiként ennyivel több hatalom illet meg egy másik, felnőtt ember önrendelkezését illetően. Durván pszichopata dolgokat irkáltál össze.
2022. okt. 27. 19:43
 35/40 anonim ***** válasza:
49%

34

Valószínű a barátnője még nem tudja hogy pszichopata, mert titkolja, de majd kiderül.

32

Nem lenne egyszerűbb vonzó személyiségnek lenni belül? Akkor nem kellene senkit ellenőrizned, mert odáig lennének tőled saját magadért, a személyiségedést/külsődért. Így ellenőrizgeted, és sose tudod hogy azért van veled mert szeret, vagy azért mert csak az alkalmat várja hogy leléphessen mással ha egy kicsit nem figyelsz oda.

2022. okt. 27. 20:31
 36/40 Metionin ***** válasza:
85%
Sosem kértem erre engedélyt. Egyébként vannak férfi barátaim és mivel értelmes felnőtt ember a párom, ilyesmin nem vergődik.
2022. okt. 27. 22:04
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

Ez még semmi, amiket itt olvastam!

Nekem egy ismerős hölgy azt akarja megtiltani, hogy egy "fel nem bontott szentségi házasság"-ban élő férfi ismerősömet (AKI AMÚGY ELVÁLT!!!) MESSZIRE KERÜLJEM EL, MERT MICSODA ÉGBEKIÁLTÓ BŰN(!) VELE BARÁTKOZNOM!!!

Ez az emberi hülyeség legteteje - szerintem! (Az, hogy egy vadidegen ebbe beleszóljon.)

Azt, hogy a volt feleség miként vélekedik a barátságunkról ezzel az emberrel, azt még nem tudtam meg a másfél év alatt.

Tervezi, hogy jövőre külföldre utazunk. (Mármint én menjek ki utána.) Állítása szerint nem tervez velem szorosabb viszonyt, viszont feltűnően sűrűn találkozunk most már. Talán azt mondanom sem kell, hogy a férfi javaslatára.

Ui: a felesége messziről kerüli ezt az embert. Különben is TISZTELETBEN TARTOM(!) azt, hogy még mindig vágyakozik a válás ellenére a volt asszonyka után.

2022. okt. 27. 22:43
 38/40 anonim ***** válasza:
49%
Most ismeros no vagy vadidegen? 😀 Meg akkor gondolom nem o a feleseg 🤔 nem o probal tiltani vagy mivan? 🤣 A ferj meg el akar vinni kulfoldre ugy hogy nem tervez veled komolyat kozbe meg vagyakozik a felesege utan 🤔 Gondolom akkor a no dobta. Eleg hulye sztori, sztem offold az osszes embert ezek kozul..
2022. okt. 27. 23:20
 39/40 anonim ***** válasza:
0%

Inkább csak telefonos beszélgetés által ismerős, de lányegében idegen (egyszer találkoztam csak személyesen a nővel.) Bizonyos értelemben üzleti kapcsolatnak minősíteném. Nem, nem ő a feleség.

A férj számomra először kifejezetten taszító volt, mikor megszólított (asztaltársaságban találkoztunk,) kíváncsi volt rám és nagyon úgy tűnt a szemem sarkából, hogy "nyomul" rám.

Faképnél hagytam. Kétszer próbálkozott annak idején beszélgetni velem - három évvel ezelőtt.

Idővel úgy alakult, hogy kezdtem megkedvelni mégis (utcán többször összefutottunk, váltottunk pár szót.) Szükségem lett a szakértelmére, amiről nem szeretnék beszámolni. Odaadta a telefonszámát, hogy hívhatom.

Most pedig már elég rendesen hiányzunk egymásnak. Elég bizalmas lett a kapcsolat, egyre inkább elmélyülnek és tartalmasabbak lesznek a beszélgetéseink, ahogy az idő halad...

2022. okt. 27. 23:39
 40/40 anonim ***** válasza:
76%
Megengedi - ebben a pillanatban kidobnám, ugyanis nem az apám, hanem a barátom, és nem gyerek vagyok, hanem felnőtt nő.
2022. okt. 28. 11:38
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!