Hogyan tudom megúszni a strandolást?
Öten vagyunk lányok, 27-30 kor között. Megyünk két hét múlva wellness szállodába 20-i hosszúhétvégére. A barátnőim vékonyak, sportosak, én viszont túlsúlyos vagyok, de nem is szerettem soha strandra járni, félek a mindenféle ott elkapható betegségtől.
Mivel wellness szálloda, egyik nap egész napos fürdés a programterv. Megyek velük szívesen, de nem akarok bemenni a medencébe. Mondjam azt, hogy megjött, és így biztosan békén hagynak?
"Á, szerintem olyan gáz a parton olvasgatni, miközben a többiek önfeledten lubickolnak, akkor én inkább nem is mennék! Minek?!"
Egyáltalán nem gáz,főleg,ha valaki utál úszni,akkor pont leszarja,hogy ki milyen önfeledten lubickol. Egy strand amúgy sem úgy néz ki,hogy mindenki a vízben van,nagyon sokan igenis elvannak a parton napozgatva,olvasgatva.
Egész életedben feszélyezve akarsz létezni, különböző betegségekkel, vagy teszel is valamit azért, hogy lefogyj?
Mert nekem ez a félelem pl bromi nagy motiváció lenne. Nem csontsoványra fogyni, de egy számomra jól kinéző súlyig.
"félek a mindenféle ott elkapható betegségtől."
- eztől félsz... De más úton kapott betegségektől meg nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!