Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan tudom megúszni a...

Hogyan tudom megúszni a strandolást?

Figyelt kérdés

Öten vagyunk lányok, 27-30 kor között. Megyünk két hét múlva wellness szállodába 20-i hosszúhétvégére. A barátnőim vékonyak, sportosak, én viszont túlsúlyos vagyok, de nem is szerettem soha strandra járni, félek a mindenféle ott elkapható betegségtől.

Mivel wellness szálloda, egyik nap egész napos fürdés a programterv. Megyek velük szívesen, de nem akarok bemenni a medencébe. Mondjam azt, hogy megjött, és így biztosan békén hagynak?

2022. aug. 7. 11:07
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
29%
Nem megúsznod kellene a strandolást, hanem élvezni!!
2022. aug. 7. 11:31
 12/35 anonim ***** válasza:
36%
A vízben ráadásul könnyebben is mozogsz, jobban érzed magad.
2022. aug. 7. 11:36
 13/35 anonim ***** válasza:
43%
Akkor minek mész wellnessszállodába, ha nem is wellnesezel?
2022. aug. 7. 11:38
 14/35 anonim ***** válasza:
73%
13. Jogos. Én se mennék el haverokkal metalica koncertre, mert nagyon nem érdekel, hiába vannak ők oda érte.
2022. aug. 7. 11:48
 15/35 anonim ***** válasza:
41%
Nem tudnál gyalogolni napi 2 órát hogy jobban nézz ki?
2022. aug. 7. 11:50
 16/35 anonim ***** válasza:
51%
15: nem tudnád befogni, hogy ne érezze még rosszabbul magát a kérdező?!
2022. aug. 7. 11:53
 17/35 anonim ***** válasza:
45%
15. Hát ez az, hogy tehetne érte, pont az úszással is tudna mozogni, ami jót tenne. De hát a nem akarással semmire nem megy, ő választotta magának ezt az életmódot, mondjon bárki bármit. Itt is a kifogásáról írta a kérdést.
2022. aug. 7. 11:59
 18/35 anonim ***** válasza:
39%

17: szerintem minden túlsúlyos tudja, hogy hogyan kellene tennie, ezért kár őt fikázni!

Nem tud tenni, de nem tudja magát elfogadni sem és ez utóbbi most a nagyobb probléma, mert ezért marad le vagy akar le maradni egy jó kis fürdőzésről.

2022. aug. 7. 12:02
 19/35 anonim ***** válasza:
36%

A kérdező azt írja, hogy túlsúlyos, de közben ez meg lehet, hogy ez csak 10-20 kiló és arányosan eloszlatva.

Olvastam már itt a gyakon is, hogy még 5 kilóval is túlsúlyosnak hiszi magát a csaj, közben meg nem is az.

A fejekben kellene elsősorban rendet tenni, szerintem!

Nyugodtan menjél wellnessezni !

2022. aug. 7. 12:07
 20/35 anonim ***** válasza:
26%

Még az is lehet, hogy anorexiás, és egyáltalán nem túlsúlyos.

Mellé még hipochonder is.

2022. aug. 7. 12:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!