Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan tudom megúszni a...

Hogyan tudom megúszni a strandolást?

Figyelt kérdés

Öten vagyunk lányok, 27-30 kor között. Megyünk két hét múlva wellness szállodába 20-i hosszúhétvégére. A barátnőim vékonyak, sportosak, én viszont túlsúlyos vagyok, de nem is szerettem soha strandra járni, félek a mindenféle ott elkapható betegségtől.

Mivel wellness szálloda, egyik nap egész napos fürdés a programterv. Megyek velük szívesen, de nem akarok bemenni a medencébe. Mondjam azt, hogy megjött, és így biztosan békén hagynak?

2022. aug. 7. 11:07
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
60%

Tök mind1!

Az a lényeg, hogy ugyanannyi joga van fürödni 50 kilósan mint 140 kilósan és nem kellene lemondania a wellnessről csak azért, mert hátha valakinek nem tetszik majd, kit érdekel ?!

Xard le!!

2022. aug. 7. 12:11
 22/35 anonim ***** válasza:
55%

Amúgy a strandon tényleg mindig vannak kövérek is.

Vegyél fel egy egyrészes fürdőruhát, és menjél nyugodtan!

2022. aug. 7. 12:15
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha valaki nem akar valahová menni, akkor egyértelműen rossz dolog erőltetni. Úgyis végig kínosan érezné magát és nem élvezné a strandot, ha neki ez problémat okoz.

Vannak nagyon vékony, szép lányok is, akik ugyanígy szégyenlősek. Ez nem a testalkaton múlik. Én sem járok soha strandra, pedig átlagos testalkatom van. Nem kötelező.

2022. aug. 7. 12:22
 24/35 anonim ***** válasza:
25%
18. Ez nem fikázás. Ez a valóság, hogy tehetne érte, elmehetne wellnessbe, ahol mozoghatna is, de kényelmesebb itt sírni.
2022. aug. 7. 13:05
 25/35 anonim ***** válasza:
20%
Ha pedig ilyen problémái vannak, akkor elmehetne pszichológushoz is, de tényleg könnyebb itt sírni.
2022. aug. 7. 13:27
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem sir, feltett egy kerdest.. ha nem akar ezen valtoztatni az ő dolga.. o szenved tole. De a kerdes nem ez volt, hanem h hazudja e azt h megvan neki? Ennyi.. megint tul van porogve a kerdes
2022. aug. 7. 14:41
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem,csak mondd azt,hogy nem mész be. Nem kisgyerekek már,meg kéne érteniük,hogy nem mindenki van oda ezért. Ha már kamuznod kell,meg kifogásokat keresnek őszinteség helyett,én elgondolkodnék, hogy mit is keresek még mellettük.
2022. aug. 7. 15:27
 28/35 anonim ***** válasza:

*keresned

Mondd nekik,hogy menjenek csak,te addig napozol. Vigyél egy jó könyvet,amit a parton olvashatsz közben,vagy ilyesmi. Nálunk is így szokás,ha valaki nem strandolós típus.

2022. aug. 7. 15:29
 29/35 anonim ***** válasza:
18%

Á, szerintem olyan gáz a parton olvasgatni, miközben a többiek önfeledten lubickolnak, akkor én inkább nem is mennék! Minek?!

Mondjuk én nem értem a kérdezőt, hogy a barátnői eddig is nyilván látták, hogy hogy néz ki, nem most fognak elfutni tőle, de ha kamuzik, kihúzza magát, az tényleg nem lesz jó pont a szemükben és legközelebb majd nem is hívják!

A kérdezőnek azt kellene eldöntenie, hogy mit akar s nem azt, hogy hogy kamuzzon.

Ha nem akar menni, akkor ne menjen, de ne keresse a kifogásokat, mert kövéren is lehet wellnessezni. Ha meg a barinők a fürdőrucis látványa miatt otthagyják, akkor nem is kár értük!

2022. aug. 7. 17:24
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

A hosszú hétvége 2 napos. Ebből 1 nap olyan program, amit utálsz. Most mindegy, hogy túlsúly miatt.

Én el se mennék.

2022. aug. 7. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!