Hogyan érjem el, hogy ne zavarjon, amikor a strandon vagyok és a szemembe megy a víz?
3mas: olvasás és szövegértés bmeg.
"ezért képtelen vagyok pl. úszószemüveg nélkül úszni menni, és ezt már nem akarnám erőltetni többet.."
Nem tudom, eleinte engem is zavart kicsit de végül megszoktam a klóros vizet is. A természetes tavakban meg nyitott szemmel úszok víz alatt, még ha nagyjából semmit se lehet látni, akkor is.
Sós tengervíz meg nem tudom, mennyire lehet zavaró, hiszen a könny is sós. Viszont sose voltam tengerparton. Ki kéne próbálni...
Amúgy az ember sok kényelmetlen dolgot meg tud szokni ha egyszerűen ignorálja őket. Előbb utóbb a test is elfogadja, hogy tudatosan nem akar vele foglalkozni az agy. Nekem eddig bevált, fájdalomnál is ez a módszer.
Medencében ez megszokható. Amikor először nyitottam ki a szemem a víz alatt, akkor furcsa volt, de utána másodszor vagy sokadszor már nem.
Tóban viszont én nem eröltetném. Az koszos, és a kosztól nem látni semmit. Egyszer próbáltam, de nem volt jó, azóta nem teszem tóban.
Gyerekként simán nyitott szemmel úszkáltam, most már nem menne. Gondolom, a szemem romlásához is köze lehet.
De miért olyan fontos kinyitni a szemed a víz alatt? És miért baj az úszószemüveg, ha neked kényelmes?
Én napszemüvegben megyek strandolni, ez megvéd a fröcskölő gyerekek ellen nagyrészt, a fejem meg nem teszem a vízbe. Ennyi.
Az,hogy medencébe nem nyitod ki a szemedet szemüveg nélkül az oké.,mert agyon van vegyszerezve. Nekem is,ha szemüveg nélkül uszkálok a medencébe,utána mindig ilyen homályosan látok egy darabig. Tóban meg 2 méternél tovább nem lehet látni.
De most téged az zavar,hogy a szemedbe megy pár csepp víz,vagy az hogy szemüveg nélkül nem nyitod ki a víz alatt a szemedet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!