Szerintetek ennek mi lehet az oka? ( nem néztek a szemembe beszélgetés közben) 25/L
voltam most délután egy kisebb összejövetelen. Távolabbi ismerősök/ szakmabeliek voltak főleg.
Beszélgettem sok emberrel, de feltűnt, hogy 1-2 férfi egyszerűen nem nézett a szemembe beszéd közben.. és ez baromira zavart, szoktam néha más társaságokban is tapasztalni ilyet ezért gondoltam, hogy mostmár kiírok erről egy kérdést
Túl nagy a melled, volt valami a fogad között, kancsal vagy és nem tudják hova nézzenek, mindenki szerelmes beléd... Most komolyan honnan tudnánk?
Lehet zavarban vannak én is szoktam ezt csinálni ha olyan nővel kell beszélgessek aki akár be is jöhetne de csak felületesen ismerem.
3-as. Köszi! Nem magyarázkodom hogy telefonról írtam és siettem mert nem érzem úgy, hogy bármennyire releváns ez a kérdés megértése szempontjából. Esetleg a kérdésemre is válaszolsz?
A többieknek köszönöm!
Egyébként nem voltam kivágott felsőben
Válaszolnék ha lehetne érdemleges válasszal reagálni. Mert erre így nem lehet.
Hová nézett a két férfi?
Hogy volt pontosan a szituáció, a körülmények?
maguk elé néztek leginkább, az asztalra pl.
A szituáció: társaság ül egy asztal körül, 2-2 ember beszélget. Én beszélgetek a mellettem ülővel, van aki a szemembe néz végig, más pedig szinte egyszer sem, pedig én felé fordulok.
Zavarban lehettek, talán első ilyen esemény.
Nem érdeklődtek irántad egyáltalán az biztos. Ne vedd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!