Honnan lehet tudni, hogy vki kedvel vagy csak kényszerből/szánalomból beszél veled/válaszol az üzeneteidre?
Miért gondolod azt, hogy “szánalomból” beszél veled? Te értelmezed így az érdektelenségét.
Ha valakit nem érdekelsz, annak más oka is lehet, pl. leggyakoribb ok fiú-lány barátságnál, hogy valamelyik félreértelmezi a közeledésed és nem akar udvarlót, ezért bánik ridegebben az ellentétes nemūvel.. de lehet amiatt is, hogy rossz kedve van és ilyen hangulatember, nem kell mindig jópofáskodnia mindenkinek. Mindez nem jelent sokat rád nézve, nem muszáj ilyeneket beleértelmezned, hogy szánalom, vagy kényszer veled a beszélgetés.
#3 Mit értesz az alatt, hogy kedvel? Barátilag vagy másképp?
Szerintem ez tipikus fiú-lány barátságnak hangzik, ahol az egyik fél talán többet akar, de a másik csak barátnak kezeli.
Tehát lehet, hogy kedvel téged úgy, mint embert és barátilag, de zavarónak tarthatja azt, ha úgy érzi nyomulsz és netán többet akarsz barátságnál. Ez csak feltételezés, de nagyon ilyennek hangzott a story.
Szerintem is te látsz ebbe bele dolgokat.
Még nem is tudod, hogy miért olyan amilyen, de már te eldöntötted, hogy biztos szánalomból beszél veled.
Nem kéne az önbizalmadat önismerettel helyére tenned?
Az önismeret nem csak önbizalom kezelésére jó, hanem megérted az emberi psziché összefüggéseit is...
Valóban te értelmezed így az érdektelenségét.
Tudom,mert hasonló vagyok en is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!