Lányok, nyugtassatok meg, hogy nem szánalomból vagytok
egy férfival?
Figyelt kérdés
Egyre inkább azt érzem a nők többségéről, hogy nem azért van férfival mert érezne is bármit, hanem azért mert Kell, kötelezőnek érzi, Kényszernek a helyzetet, csak mert a társadalom megköveteli..
de úgy igazán magának eszébe nincs alaphangon..
és akkor jajj most azzal kell találkoznom" szánalomból lesajnálva gondolja magában.
Van aki a pénz miatt van együtt valakivel! DE a normális lányok ezt szerelemből teszik.
2016. ápr. 22. 18:33
2/13 anonim válasza:
Fiú vagyok, de volt eset h egy csaj a háta mögött szidta a férjét h hogy mehetett hozzá ilyen hülyéhez, én egy ilyet visszahallanék úgy elhúznám a csíkot h az ajtó is kiesne a keretből.
2016. ápr. 22. 18:54
3/13 anonim válasza:
mondjuk az a csaj nem is volt normális, főiskolán abban telt az öröme ha a tanárait kirúgathatta, de később is ilyen sz rkavaró maradt, imádott másokat feljelentgetni, lejáratni
2016. ápr. 22. 18:57
4/13 A kérdező kommentje:
Háát a fsz kivan, mikor mondogatják hogy nemmindennő meg valakinek a normális férfi kell.. ahha.. Nincs mese, én már eleget vártam normálisan..
változni kell, olyannak kell lenni mint ők, és nem fog érdekelni hogy Bunkó leszek, mert pont ezzel támasztják alá!, s nem hiába nem válaszolgatnak erre a kérdésre, mert tudják hogy ez Igy van
2016. ápr. 22. 19:03
5/13 anonim válasza:
Megnyugtatlak, vannak olyan lányok, akik szerelemből és nem szánalomból járnának egy fiúval. (pl. én, barátnőim is)
Lehet hogy csak nem a megfelelő helyen keresgéltél.
15L
2016. ápr. 22. 19:19
6/13 anonim válasza:
Egy normális nő, normális pasit keres, normálisan viselkedik és gondolkodik, nem kényszerből van együtt valakivel. De persze nem mindenki normális... sok a hülye a világon, nők és férfiak közt is.
2016. ápr. 22. 19:22
7/13 anonim válasza:
Mi a fene van így? Nekem azzal van tele a hócipőm, amikor ezt a süket "a társadalom megköveteli" dumát hallom/olvasom, bár eddig csak a gyereket vállalni nem merő nők vinnyogtak itt, hogy milyen nehéz nekik. Hozzám még egyszer se csengetett be a társadalom, hogy követelje azt, hogy legyek párkapcsolatban, vagy szüljek gyereket.:D Egy napot nem bírnék eltölteni olyan pasival, akit nem tudok becsülni.
2016. ápr. 22. 19:25
8/13 A kérdező kommentje:
csak az a baj hogy a magukat normálisnak valló nőkben is kialakult már egy előitélet mindenki felé.. érted lehet kimegyek utcára leszólitok 10-nőt abból is 2 aki Normálisnak vallja magát, aztmondja Van barátja, vagy idegenkedik.. tehát... nemtudom egy ilyen normális nő hogy, hol, mikor fejezi ki hogy az
2016. ápr. 22. 19:31
9/13 anonim válasza:
Ja, ha te utcán leszólítással ismerkedsz...:-)
2016. ápr. 22. 19:34
10/13 anonim válasza:
Magát szinte mindenki normálisnak vallja. De ahhoz, hogy tudd ki normális meg kell ismerni valamennyire. Gondolom te is normálisnak érzed magad, ezért nem érted miért nem találsz egy normális nőt. Pedig az itteni írásod alapján messze állsz a normálistól/rendestől. Bocsánat, de rémes helyesírás tudatlanságra vall, káromkodás bunkóságra és neveletlenségre, amiket írsz az meg simán valami túlgondolt hülyeség, másokat próbálsz hibáztatni amiért neked nem jön össze valami. De nyilván ezt te nem így látod... és nem beszólni akartam ezzel. Csak el kéne gondolkodnod szerintem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!