Nyugtassatok meg, hogy nem én vagyok az egyetlen ember ezen a földkerekségen, aki tiszteli, ha a szobatársa még alszik?
Sok ilyen ember van aki szarik a másikra, nem tanulta meg az együttlét illemszabályait.
De ez nemcsak az egy házban élő szobatársaknál gond, hanem a szomszédaiddal is. Sok szomszéd azt hiszi csak ő él a házban és úgy zajong ahogy akar. Én egyébként az ilyen alakokat nevezem primitív agyhalottaknak. Nagy nulláknak.
6 évig voltam kolis, sose volt ilyen gondom a szobatársaimmal (eggyel valószínűleg lett volna ha nem egyszerre keltünk volna, ő biztos végigtrappolt volna mindenen, este volt szokása hangoskodni - aztán lelécelt egyetemről).
Egy lány nézett szinte egész éjszaka filmet, de igyekezett csendben, fejhallgatóval - csak kissé süket volt.
A szomszéd szobában laktak egy évig hangoskodók, meg a folyosón is szerettek ülni, de hatalmas bulizás azért nem volt.
A mostani szomszédaim tesznek túl mindenen, reggeltől estig csapkodás, üvöltés, a gyerekek ordibálnak éjfélig, az ajtót vagdossák, ordít a tv...
Az emberek többsége egy önző dög, ilyen egyszerű.
Voltam kolis, elfogyasztottam 2 szobatársat és egyikük sem volt képes csendben maradni. Alapvetően, ha a szobában normálisan tesz-vesz, az nem zavar. De amikor nekiálltak telefonálni a szobában jó hangosan, perceken át, azért az már elég húzós.
Tanuld meg, hogy azt add vissza, amit kapsz. Nekem bejött az egyik srácnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!