Ha valaki nem akar a barátom lenni, hogy érjem el, hogy legalább szánalomból beszélgessen velem?
Kezdeményezd te a beszélgetést. Ha nem utál kifejezetten, akkor valószínűleg azért még fog válaszolni. Mégha ő téged nem is fog már többé keresni.
Ha esetleg nem bízik benned, vagy kifejezetten ellenszenvesnek talál már, akkor esélyes, hogy ignorálni fog és onnan nincs nagyon visszaút.
#5 ez nem ilyen egyszerű
Alkalmatlan vagyok a szociális életre.20 év alatt soha,egyetlen barátot sem sikerült szereznem.Egész életemben kihasználtak,szivattak és kiközösítettek.
Nem szól hozzám egész nap senki,nem kommunikálok senkivel.Szükségem van arra,hogy valaki beszéljen hozzám,legalább szánalomból.Mint ahogy egy koldusnak is szüksége van arra a párszáz forintra amit a kalapjába dobnak.
Pont ezért nem akar veled beszélgetni, mert sajnáltatod magad.
Néha oké lehet panaszkodni, én szívesen meghallgatom mások gondját hátha tudok segíteni, vagy jót mondani, de ha valaki folyamatosan csak nyavajog, azt én is kerülöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!