Szerintetek miért regisztrál valaki társkereső oldalra, ha nem is akar társat keresni?
Léteznek fizetős társkeresők.
Pl.: Elittárs
Ahol már a regisztrációért is fizetned kell vagy ha be is tudsz lépni akkor lényegében használhatatlan az oldal amíg nem fizetsz be.
A fentebb megemlített elittárson nem tudod megnézni mások képeit és még üzenetet sem tudsz írni, amíg nem fizetsz elő.
Ezzel ki lehet szűrni a komolytalanokat. Aki ténylegesen társat keres, annak nem nagy dolog havi pár ezer forintot kifizetni, aki trollkodni akar meg tovább áll.
Már bocs, de nem másokat kellene hibáztatnod azért, mert feladod.
Azt honnan tudod, hogy nem akar társat? Lehet, hogy akar, de ez nem azt jelenti, hogy bárkivel összejön.
Kiszúrt ki veled? Már bocs, de egy puszta regisztrálás nem kiszúrás senkivel sem. Nekem semmi közöm HOZZÁD csak mert regisztráltam valahova.
"Ez olyan,mint mikor egy munkahelyre fölvesznek egy dolgozni nem akaró embert,aki meg dolgozni akar éhenhal mert nem kap munkát,mivel a dolgozni nem akarók betöltötték a munkahelyeket."
Wtf?
Értelem: 0.
Rossz hasonlat. Inkább ahhoz lehet hasonlítani, amikor egy munkahelyre 100 CV-t küldenek. Ebből kiválasszák a legmegfelelőbbet.
Attól, hogy valaki regisztrál az oldalra, még te is regisztrálhatsz, meg akárhány ember is, tehát elég értelmetlen hasonlat.
# 7/ Társkereső oldalakról beszélünk vagy Tinderről? Egy ismerősömről sem hallottam, hogy társ-keresőzne ilyen célból, a tinder az más....
Elvileg azt nem társkeresésre találták ki, tudtad?
Kérdező. A fizetős oldalak pont azért vannak, hogy kiszűrjék az ilyen személyeket.
Az emberek pont ezért fizetnek...
A kommenteid alapján inkább magadban kéne keresned a hibát. Amúgy elárulom, hogy a szüleink és nagyszüleink nem az interneten ismerkedtek és a mai napig nem az az egyetlen opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!