Mit tegyek, hogy ha velem senki se akar ismerkedni?
Figyelt kérdés
21 éves srác vagyok. A középiskolában kiutáltak, munkahelyen nem vagyok sikeres. Az interneten meg senki sem akar velem megismerkedni. Nem beszélek senkivel sem, nincs kivel eljárni, most is a 4 nap alatt unatkozom. Nagyon ronda ember vagyok :(
Mit tehetnék? Van értelme az életnek?
2016. márc. 13. 21:25
1/9 anonim válasza:
A rondaság relatív, kérj valakitől tanácsot mivel tudnál változtatni magadon kicsit.
" férfi, ha csak egy nüansszal szebb is az ördögnél, már akkor elég szép. "
nem baj, ha ronda vagy inkább az a gond, ha töketlennek nézel ki
2/9 anonim válasza:
Szívesen ismerkedek veled, ha gondolod. :) 18/F
3/9 anonim válasza:
Veled is az lehet a baj, hogy nagyon nyílt szájú, ami a szíveden az a szádon vagy. És ezt az emberek túlnyomó része nehezen viseli el. A rondaság is közrejátszhat. sőt meg merem kockáztatni, hogy már a barátságot is ebben mérik. Neten ne is próbálkozz, mert a beszélgetésekhez eleve képet kérnek, azzal a mottóval: szeretik látni kivel beszélnek, én azt vettem észre, hogy ha ronda valaki azt rövid időn belül lepattintyák magukról.
4/9 anonim válasza:
Szia! Én szívesen beszélgetek veled, hátha tudok segíteni. :)
5/9 anonim válasza:
Én meg szívesen fogadok képet rólad, mert tuti nem vagy olyan ronda mint hiszed. Aki ide ír ilyet és küld képet, mindig kiderül hogy totál el van tévedve magát illetően.
6/9 anonim válasza:
Én a sportot ajánlanám. Engem ez tart életben. Lényegtelen milyen sportot választasz.. amelyik szimpatikus. Ez adna rövid, hosszú távú célokat és sikerélményt is. Persze a kudarc is benne van a pakliban de elbukni még mindig 10x nagyobb teljesítmény mint meg se próbálni.
7/9 anonim válasza:
Beszélgessünk mellettem úgy se unatkozik senki! 19/l
8/9 anonim válasza:
Én biztos kimennék külföldre,egy olyan országba, amelyet szeretek. Jó, talán nem egyszerű, de szerintem az új környezet jót tesz az embernek.
9/9 anonim válasza:
A kérdést mintha csak én írtam volna ki... Engem sem akarnak a lányok megismerni a kinézetem miatt, és én is 21-éves vagyok. 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!