Miért van ez? Miért nem akar senki se barátkozni velem?
Mindig nekem kell odamenni mások hoz ismerkedni, különben mindenki le se sz@rna. Ráadásul amikor másokkal beszélek, ők folyton halkan, el fordulva, lehajtott fejjel beszélnek, és folyton csak válaszolgatnak, hogy "aha", "Ja", "persze" stb., pedig én igyekszem kedves, érdeklődő, jófej lenni Már elegem van hogy folyton csak nekem kell erőlködnöm az ilyen helyzetekben, mindig nekem kell elég viccesnek/érdekesnek lennem, külömben a másik fél otthagy.
A tököm tele van, hogy másoknak a kisujjukat se kell mozdítani, és az emberek körbeugrálják, én meg ha kezem-lábam töröm, akkor is mindenki levegőnek néz.
Szoktam pszichológushoz járni, a szüleimmel is gyakran beszélek erről. Ők beirattak egy kéthónapos németországi nyelvtanfolyamra, hátha azután már keresni is fognak az emberek és érdekesebb leszek nekik. Egyedül az zavar, hogy a hiányom senkinek sem fog feltűnni.
Szóval mit tegyek hogy ne ignoráljon szinte mindenki ? Hogy ne csak én legyek mindig a kezdeményező fél és végre legyenek barátaim ?
HASZNOS válaszokat kérek !
17/f
Nem tudom, szerintem semmi baj nincs veled a leírtak alapján:O
Én szívesen beszélgetek veled, ha szeretnéd:]
Köszi :)
Amúgy nem, nem tudják szerencsére ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!