Hogyan barátkozhatna egy olyan egyén akivel nem akar senki se barátkozni?
20 éves srác vagyok és nincs egy barátom se. Én az évek folyamán próbáltam barátokat szerezni suliban, interneten, munkahelyen, stb. de nem jött össze. A külsőm nem a legszebb és velem egyszerűen senki nem akar barátkozni, senkinek se vagyok szimpatikus. Ezt sokaknak nehéz elképzelni, de vannak ilyen emberek. Nem tudom pontosan mi lehet az oka talán külső, talán személyiség.
Én próbáltam mindkettőn változtatni, de egyszerűen nem férek bele a mai átlagba akiknek ott vannak a csodás a haverok, barátok, barátnők, család, stb.
Nem tudom mihez kezdhetnék. Nincs már életcélom és hajlamossá váltam az öngyilkosságra.
Mit tehetnék? :(
Én is hasonló vagyok, annyi különbséggel, hogy van párom meg pár haverom/barátom.
Ha gondolod, nekem írhatsz.
Én is ilyen vagyok, csak 29 éves és nő.
Mást nem nagyon tudsz tenni, mint próbálsz olyan embereket keresni, akik hozzád hasonlóak. Általában velük lehet barátkozni (legalább felületes haverkodás szintjén, ha nem is mély barátságot kötni).
A külsőn lehet változtatni.
Amúgy küldesz képet magadról?
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!