Szerintetek miért regisztrál valaki társkereső oldalra, ha nem is akar társat keresni?
Figyelt kérdés
És ezzel megnehezítik a dolgát azoknak,akik tényleg magányosak és tényleg társat szeretnének találni,mert az ő hülyeségük miatt adják föl a ténylegesen magányos emberek az internetes társkeresést.Miért kell kiszúrni az egyedülálló emberekkel?Szigorítani kéne hogy kik regisztrálhatnak társkereső oldalakra.2018. aug. 17. 22:48
11/16 anonim válasza:
#9: Mindkettőről beszélünk, mivel sokan a társkereső oldalakat sem használják komoly célokra. Több ismerősöm is beszámolt nekem az ilyen fizetős oldalakon szerzett tapasztalataikról, és elképesztő dolgokat meséltek olykor. Nem volt ritka, hogy vérig volt sértve az adott személy, akivel találkoztak, ha nem akart vele lefeküdni az első találkozás után, meg hasonlók.
12/16 A kérdező kommentje:
6-os,ha valaki nem keres társat ne regisztráljon társkereső oldalra.Csevegjen a facebookon vagy más közösségi oldalakon.Ne vegye el a kedvét a többi embernek a kedvét a társkereséstől azért mert ő unatkozik.
2018. aug. 18. 07:36
13/16 A kérdező kommentje:
8-as pont ez a baj hogy bárki regisztrálhat bárhová.
2018. aug. 18. 07:45
14/16 A kérdező kommentje:
10-es a nagyszüleink nem az interneten ismerkedtek mert akkoriban nem is volt internet.Lehet hogy jobb lenne ha most sem lenne,talán nem lenne ennyi magányos ember.
2018. aug. 18. 08:30
15/16 anonim válasza:
Na ez az. Mert én is felregisztráltam. Egyedül vagyok és úgy gondoltam megismerkednék netről valakivel aztán semmi sem történik.
Direkt nem a puccos lányokra írok rá - mert ezekről azonnal lejön hogy komolytalanok- hanem a természetesnek tűnőkre és ők se reagálnak semmire csak elvannak ott valamivel.
16/16 anonim válasza:
Éppen most látom egy ismerős csaj aki korábban a barátnőm volt felregizett az iooo.hu-ra s több mint 10 éve boldog házasságban él és ráadásul nemrég született gyerekük...
Na ezt nem értem miért csinálják egyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!