Honnan lehet tudni, hogy vki kedvel vagy csak kényszerből/szánalomból beszél veled/válaszol az üzeneteidre?
Szerintem arról van szó, hogy a kérdezővel megesett, azt hitte, barátság van kialakulóban és aztán kiderült, a másik fél csak jófej akart lenni és nem kívánt barátkozni.
Azért gondolom, mert velem megtörtént és utána én is mindig ezt lestem; "az illető barákozni szerezne vagy csak kedves, nyitott ember?".
Kérdező; ezt úgy lehet megoldani, hogy annyit adj magadból, amennyit Ő neked. Sose próbáld saját magadtól magasabb szintre emelni a barátságot. Emellett nézd, ő élőben ő ugyanúgy cseveg a többiekkel vagy csak veled ilyen.
Emellett az üzenet tartalma és kinézete is fontos; tömör? semmitmondó? Burkoltan oltogat benne?
Ő csak egy pozítív, kedves személyiség, aki ha találkozik veled, kedves hozzád, de nem akar amúgy tőled semmit.
Ha tényleg érdekelnéd, akkor az üzeneteidre hamar válaszolna, és visszakérdezne, vagy ő is kezdeményezne beszélgetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!