Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan tudom megúszni a...

Hogyan tudom megúszni a strandolást?

Figyelt kérdés

Öten vagyunk lányok, 27-30 kor között. Megyünk két hét múlva wellness szállodába 20-i hosszúhétvégére. A barátnőim vékonyak, sportosak, én viszont túlsúlyos vagyok, de nem is szerettem soha strandra járni, félek a mindenféle ott elkapható betegségtől.

Mivel wellness szálloda, egyik nap egész napos fürdés a programterv. Megyek velük szívesen, de nem akarok bemenni a medencébe. Mondjam azt, hogy megjött, és így biztosan békén hagynak?

2022. aug. 7. 11:07
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
94%

Nem. Mondd azt, hogy nem mész be. Ennyire egyszerű.

Ha ezt nem értik meg, akkor nem a barátnőid.

2022. aug. 7. 11:10
 2/35 anonim ***** válasza:
100%

Amikor egész napos fürdés van, akkor te csinálj külön programot,

vagy olvass, napozz.

2022. aug. 7. 11:11
 3/35 anonim ***** válasza:
100%
Lehetsz velük őszinte és bevallanod, hogy feszélyezne a dolog, vagy egyszerűen letudod annyival, hogy megjött.
2022. aug. 7. 11:11
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el nekik az igazat. Ha tényleg a barátaid megértik.
2022. aug. 7. 11:12
 5/35 anonim ***** válasza:
86%
Szép barátnők, akiknek hazudni kell már egy egyszerű medencézés miatt is.
2022. aug. 7. 11:13
 6/35 anonim ***** válasza:
5%

Ne vedd tolakodásnak a kérdést!

Milyen magas vagy és hány kilós?(csak a testalkat miatt!)

[link]

2022. aug. 7. 11:20
 7/35 Rosszlovas ***** válasza:
17%

Én egyszer találtam egy halottat fürdés közben. Azóta nem szeretek a vízbe bemenni, sehol. Rossz érzés.

Eddig mindenkinek megmondtam, hogy nem szeretek strandolni. Azt nem kötöttem az orrukra, hogy miért.

Mindenki elfogadta. Mit tudnának csinálni? Bevonszolnak a vízbe? Mondd, hogy nem szeretsz, nincs kedved, és kész.

2022. aug. 7. 11:20
 8/35 anonim ***** válasza:
92%
Mondd meg, hogy egyszerűen nem szeretnél menni. Akár azt is mondhatod, hogy nem szeretsz strandolni. Ha tényleg a barátnőid, akkor elfogadják a döntésedet.
2022. aug. 7. 11:21
 9/35 anonim ***** válasza:
92%
Az a helyzet, hogy mar reg tudniuk kellene, higy ez neked nem fekszik... Ha elore ezt lezairoztatok volna, lehet nem is lenne strandolos program. Nalunk pl sosincs mert en sem megyek bele a vizbe..
2022. aug. 7. 11:28
 10/35 anonim ***** válasza:
33%

Ja, mondhatod nekik, hogy megjött, de jobb lenne az igazat.

Bár nem értelek!

Én amikor most legutóbb strandon jártam 130-140 kilós nőket láttam haláli nyugodtan és felszabadultan strandolni és a kutya nem törődött velük.

Nyugodtan mehetnél te is!

Betegséget a levegőben is elkaphatsz, nem kell hozzá wellness.

Ha a barinők meg úgyis dögösek, akkor mindenki őket fogja stírolni és nem téged, rád sem fognak nézni!

Kár lenne, ha megfosztanád magad a fürdőzés élményétől és hidd el, hogy totál tévedésben élsz!!

2022. aug. 7. 11:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!