Hogyan tudom megúszni a strandolást?
Öten vagyunk lányok, 27-30 kor között. Megyünk két hét múlva wellness szállodába 20-i hosszúhétvégére. A barátnőim vékonyak, sportosak, én viszont túlsúlyos vagyok, de nem is szerettem soha strandra járni, félek a mindenféle ott elkapható betegségtől.
Mivel wellness szálloda, egyik nap egész napos fürdés a programterv. Megyek velük szívesen, de nem akarok bemenni a medencébe. Mondjam azt, hogy megjött, és így biztosan békén hagynak?
Nem. Mondd azt, hogy nem mész be. Ennyire egyszerű.
Ha ezt nem értik meg, akkor nem a barátnőid.
Amikor egész napos fürdés van, akkor te csinálj külön programot,
vagy olvass, napozz.
Én egyszer találtam egy halottat fürdés közben. Azóta nem szeretek a vízbe bemenni, sehol. Rossz érzés.
Eddig mindenkinek megmondtam, hogy nem szeretek strandolni. Azt nem kötöttem az orrukra, hogy miért.
Mindenki elfogadta. Mit tudnának csinálni? Bevonszolnak a vízbe? Mondd, hogy nem szeretsz, nincs kedved, és kész.
Ja, mondhatod nekik, hogy megjött, de jobb lenne az igazat.
Bár nem értelek!
Én amikor most legutóbb strandon jártam 130-140 kilós nőket láttam haláli nyugodtan és felszabadultan strandolni és a kutya nem törődött velük.
Nyugodtan mehetnél te is!
Betegséget a levegőben is elkaphatsz, nem kell hozzá wellness.
Ha a barinők meg úgyis dögösek, akkor mindenki őket fogja stírolni és nem téged, rád sem fognak nézni!
Kár lenne, ha megfosztanád magad a fürdőzés élményétől és hidd el, hogy totál tévedésben élsz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!