Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Túl reagáltam? Bocsánatot...

Túl reagáltam? Bocsánatot kéne kérnem? Vagy ne?

Figyelt kérdés

Egyik barátomnak múlt hétvégén volt egy születés napi bulija(gyerek kori barát). Amire nem hívot meg. Azért mert az egyik osztály társunkal nem vagyok jóban. De ő nem is barátja annak a személynek meg semmi. Csak 1-2 beszéltek a suliban. Úgy tudtam meg hogy az egyik közös barátunk mesélt erről. Nekem azt mondta hogy idén nem tart

Mikor meg kérdeztem tőle azt mondta azért nem hívot meg mert az a bizonyos osztály társ nem jött volna el a bulira. Nagyon fel idegesített. Le tiltotam minden hol. A hívásaira se válaszolok. Nem megyek ki mikor csenget. Túl reagálom?

19/L

2022. júl. 5. 02:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
12%
Kíméletből hazudott neki, hogy ne kelljen a képébe vágni, hogy nemkívánatos.
2022. júl. 5. 13:46
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"Kíméletből hazudott neki, hogy ne kelljen a képébe vágni, hogy nemkívánatos."

Ezt másképp is meg lehet oldani valószínűleg, az ilyen hazudgálások rontják meg az emberi kapcsolatokat.

2022. júl. 5. 14:02
 13/15 anonim ***** válasza:
31%
Hogyan lehet másképp közölni, hogy nem akarlak meghívni, mert nem kívánatos számomra a társaságod? Nem a hazugság rontja a kapcsolatot, hanem egy már eleve rossz kapcsolatban van hazugság.
2022. júl. 5. 14:35
 14/15 anonim ***** válasza:
66%
Ha a hazugság később derül ki, meg a "ki nem mondott érzelmek miatti feszültség", az sokkal rosszabb mintha higgadtan megpróbálta volna megbeszélni.
2022. júl. 5. 14:40
 15/15 anonim ***** válasza:
31%
Ő abból indult ki, hogy nem derül ki. Higgadtan nem lehet azt megbeszélni, hogy nem szeretlek.
2022. júl. 5. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!