Hogyan kérjek bocsánatot a csoporttársamtól?
Tavaly kezdtem az egyetemet, és ugyan a vírushelyzet miatt nem sok lehetőségem volt barátkozni, mégis sikerült megismerkednem egy lánnyal, aki a csoporttársam, és akivel nagyon jól elvoltunk. Még a lezárásokkor is elég sokáig tartottuk a kapcsolatot interneten keresztül, majdnem mindent iskolai dolgot megbeszéltünk, és szerintem egy nagyon jó kapcsolatot alakítottunk ki viszonylag rövid idő alatt. Viszont a mentális betegségeim (bipoláris zavar, borderline személyiségzavar), illetve a bezártság miatt nagyon rossz lelkiállapotba kerültem április tájékán, ezen pedig még az sem segített, hogy a gyógyszereim szedését önkényesen abbahagytam, ami nagyon felelőtlen volt. Ennek az egyik hozadéka az volt, hogy teljesen elzártam magamat, és szó nélkül letöröltem magamat minden közösségi médiás platformról, így ezzel a lánnyal is megszakítottak a kapcsolatot anélkül hogy erről szóltam volna neki. Természetesen a vizsgáimat sem csináltam meg, abban reménykedek hogy meg tudom úszni csúszás nélkül. Most próbálom a tanév kezdetére összeszedni magamat.
De amit ezzel a lánnyal csináltam, az oltári nagy szemétség volt, és persze megértem ha nem akar velem többet barátkozni. Most be kellett ismernem, hogy sajnos nem vagyok alkalmas arra, hogy emberi kapcsolatokat ápoljak, már csak mások érdekében sem. A családomon látom hogy iszonyatosan le tudom húzni az embereket a saját szintemre, éppen ezért én sem szeretnék már ezzel a lánnyal tovább barátkozni, csak bocsánatot szeretnék tőle kérni, mert nagyon nem érdemelte meg, hogy szó nélkül eltűntem. Viszont bocsánatkérésben nagyon esetlen vagyok, úgyhogy ebben kérnék segítséget😁 Nem akarom ezzel a hosszú indoklással terhelni, mint amit ide leírtam, mert nem az önsajnáltatás lenne a célom, tényleg csak őszintén bocsánatot szeretnék kérni tőle. Szóval, tudnátok tanácsokat adni, hogy ezt hogyan tegyen meg?
20/L
Mondd el neki, hogy nagyon rossz idoszakod volt és nem akartad megbántani. En Biztosan nem haragudnek Rád:)
27/n
Mondd el neki ezt így ahogy ide is leírtad.
A többi rajta múlik majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!