Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Utálom a csoporttársamat, mit...

Utálom a csoporttársamat, mit tegyek, hogy ez megváltozzon?

Figyelt kérdés

A személyiségét is utálom, ő törtet keményen, mindenkin átgázolva, közben meg a tanároknak nyal tövig. De közben meg előadja magát kedvesnek és segítőkésznek és ártatlan viráglelkűnek, miközben én tudom, hogy csak színjáték az egész és valójában csak hasznot akar húzni mindenkiből.

Ráadásul a riválisom. Ugyanazt akarjuk az élettől mindketten és ugyanott akarunk elhelyezkedni, ahová ráadásul csak korlátozott (2-3) embert vesznek fel összesen (kb 4-5-en pályázunk oda, de a többiekkel még sincsen semmi konfliktusom). Szemben normálisan viselkedünk úgy-ahogy egymással, de mindketten elég dominánsak vagyunk és ez eléggé kijön. Meg mindig úgy érzem, hogy nem mindegy, mit mondok a jelenlétében, mert felhasználja azért, hogy előrébb jusson. Nyilván ahogy lefestem, ebben benne van az utálatom is.

Nagyon zavar, hogy utálom, múltkor álmomban már közöltem is ezt vele. Konkrétan görcsbe rándul a gyomrom tőle, ha látom, hogy írt, meg szorongok erőteljesen, már előre, hogy őt veszik fel és engem nem. Meg a legimádottabb (és elég magas pozícióban lévő) tanárunkat is cserkészi befelé, neki is nyal nagyon, ami zavar, mert tudom, hogy érdekből teszi, miközben nekem tényleg szükségem lenne az ő segítségére (mármint a tanárénak).

De nagyon zavar engem ez az egész és nem szeretném így leélni az életem.

(mindketten lányok és 22 évesek vagyunk a kérdéseket megelőlegezve)

2017. okt. 8. 21:06
 1/1 buszter ***** válasza:

kicsit durvan hangzik, de foglalkozz magaddal es ne vele, ha a tanarok latjak, hogy szorgalmas vagy akkor teged fognak valasztani.

legyen egy celod ... pl bejutni a munkahelyre .... es erre koncentralj ne arra, hogy a masik mit csinal ....

az idodet tanulassal toltsd el ...

gondolj bele....

tanulsz okosabb leszel, magkapod a jo allast ... ha nem ezt, lehet jobbat

ha viszont csak a masik csajjal foglalkozol akkor az eredmenyeid romlani fognak es akkor tuti o fog bekerulni a jobb helyekre

munkahelyen a fonok a jobbat valasztja aki a businesst elore segiti es jobb eredmenyeket er el es nem azt aki nyal.

tehat tuzz ki egy celt es tegyel meg mindent annak erdekeben hogy ezt elerd es ne a masikkal foglalkozz.

NAGYON FONTOS ! Celodrol ne beszelj senkinek ez legyen a te titkod. meg a legjobb baratnoidnek se mondd el! mert az irigyseg meg a legjobb baratsagot is tonkreteheti. arrol nem is beszelve hogyha bejut a fulebe a nyalis csajnak akkor megfurja a celodat ...

Sok sikert

ui. ne add fel !

2017. okt. 12. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!