Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek hogy a barátnőm...

Lucaa2001 kérdése:

Mit tegyek hogy a barátnőm megváltozzon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A legjobb barátnőm elhanyagol.

Mármint lett egy barátja és azóta lesesz@r. Nem akar találkozni velem, barátjával törődik mindig. Mikor megmondtam neki,kapálozott utánam hogy ő nem akar elveszíteni meg hogy én vagyok a legjobb barátnője stb. Mondtam neki,hogy nem haragszom,de utána megint lesz@rt és nem foglalkozott velem. Szerintetek hogy "leckéztethetem" meg úgy hogy észre vegye magát?!

14/L

2014. jún. 24. 18:03
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
A szerelem mindent überel, még a barátságot is.
2014. jún. 24. 18:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Most egy ideig vaksi lesz...
2014. jún. 24. 18:26
 3/7 anonim válasza:
100%
Én is pontosan így jártam 2 évvel ezelőtt. Nem tettem semmit, csak tovább léptem. És tudod mit? Egy év múlva sírva jött hozzám, hogy szakítottak és hogy sajnálja. És persze, hogy akkor újra legjobb barátnők leszünk. Én "megbocsájtottam", de sosem lett olyan jó a kapcsolatunk, mint azelőtt volt. A legnagyobb büntetés az volt neki, hogy már nem álltam úgy mellette. De mindig kedves voltam vele. Csak én már addigra tovább léptem. :) Azóta is csak köszönünk, de a szemébe még látom, hogy bánja.
2014. jún. 24. 18:26
 4/7 anonim válasza:

16/L

Előző voltam

2014. jún. 24. 18:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2014. jún. 24. 18:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Be kell látni, hogy ennek vége. Még te tennél érte, hogy megváltozzon? Ne röhögtess már.
2014. jún. 24. 18:58
 7/7 anonim válasza:
légy vele kicsit elnézőbb! Ha az első szerelem akkor természetes, hogy nagyon odavan, persze ha teljesen és nagyon elhanyagol, próbálj új barátok után nézni, de ez a leckéztetés semmiképp sem jó ötlet...de ha egy kicsit is fontos neked és nem akarod elveszíteni akkor várj esetleg próbáld vele megbeszélni (én ezt tenném) :) 14/L
2014. jún. 24. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!