Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Rosszul tettem? Bocsánatot...

Rosszul tettem? Bocsánatot kellene kérnem?

Figyelt kérdés
Szóval a lényeg, hogy a legjobb barátnőmet megcsalta a pasija, akiért totál oda volt (végére kiderült, hogy nem is egyszer), ez már egy éves sztori, de totál kifordult azóta önmagából (kb. Minden buliban mással kavar hétvégente, aminek általában egy ejszaka a vége). Tegnap este is ez történt, aztán ma megmondtam neki, hogy már olyan mint egy rossz r*banc, akiken régen nevetett. Erre ő sírva fakadt, hogy de csak ilyenkor érzi azt, hogy ő is kell valakinek, ha csak pár órára is de övé az adott személy figyelme. Erre csak azt tudtam mondani, hogy szedje már össze magát mert ez totál gáz. Kinyomta a telefont és azóta nem reagál semmire. Túl nyers voltam vagy egyáltalán nem kellett volna szólnom neki? Most eléggé bűntudatom van, nem bántani akartam. Te mit tennétek a helyemben?
2022. márc. 20. 17:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
25%
Köszi az infót!
2022. márc. 20. 17:28
 2/12 Humor Herold ***** válasza:
81%

Ügyes voltál :)

De tényleg, jól csináltad.

Meg kell ilyenkor mondani a lehető legnyersebben a dolgokat, mert csak abból ért az ember.És csak így veszi észre magát.

Ő a megcsalás után ebbe menekült, meg totál kétségbe van esve és hülyeségeket csinált...amire te, a barátnője felhívtad a figyelmét nagyon helyesen.Erre is valók a barátok...

Kérhetsz bocsánatot, de mellette tartsd magad az álláspontodhoz, hogy nagyon nem normális amit leművel és sürgősen változtatnia kéne.

2022. márc. 20. 17:30
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
Semmit nem tennék, jól tetted, hogy megmondtad neki, pont mert a barátnője vagy. Ha ettől megsértődik, az az ő döntése.
2022. márc. 20. 17:47
 4/12 anonim ***** válasza:
67%

Tényleg jobban ért az ilyenből az ember, viszont fájdalmasabb is.

A batátnőd, megmondtad neki a véleményed.

De azért egy vadidegennel ne így beszélj :D

2022. márc. 20. 17:53
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kicsit nyugodtabb lettem :D #4, nem mondanék ilyet másnak, egyébként nem szoktam bunkó lenni :D csak rossz nezni, ahogy hagyja magát kihasználni és egyszerűen így tört ki belőlem, de talán így volt akkor helyes
2022. márc. 20. 18:00
 6/12 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem meg nincs közöd hozzá kivel, kikkel, mennyiszer fekszik össze.

Ahogy leírtad a válaszát, kiderül ő is tisztában van ezzel amit elmondtál.

Inkább csak támogatni kell! Hogy megértse, érezze, hogy értékes ember. Szeretni való.

2022. márc. 20. 18:04
 7/12 anonim ***** válasza:
46%

Azt mondani, hogy total gaz, az total gaz volt. A promiszkuitas is egy opcio. Ha panaszkodna, hogy ot mindenki csak kihasznalja, csak arra kell, akkor persze kimeletlenul oszinte lennek, miert van ez.

De ha igy gyogyitja magat, ez esik jol neki, akkor ki vagy te, hogy oktasd.

2022. márc. 20. 18:07
 8/12 A kérdező kommentje:
Eleinte nem is szóltam, mert sokáig volt együtt azzal a sraccal, pár kalandja szerintem volt már a legtöbb embernek… csak ez már kicsit túlzás szerintem, és inkább az a gond, hogy már volt jó pár alakalom, amikor masnap jött azzal, hogy megbánta. Ha buliba szólok neki, akkor az van, hogy nem vagyok az anyja, de látom, hogy már nem boldog ettől és igazából nem én akarok helyette dönteni, hogy mit csinal csak ahogy írták is, olyan mintha csak menekülne ebbe. Egyébként mellette vagyok és emiatt sose bantottam, de ma is ő hozta fel, hogy nem kellett volna és így jött ki belőlem
2022. márc. 20. 18:11
 9/12 anonim ***** válasza:
37%
Köszi az infót!
2022. márc. 20. 18:15
 10/12 anonim ***** válasza:
50%

Tök mindegy hogy keresi a boldogságát, az ő dolga.

Azzal fekszik le, akivel akar.

Ez nem baj, majd megváltozik.

2022. márc. 20. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!