Rosszul tettem? Bocsánatot kellene kérnem?
Szerintem meg az a halál gáz, hogy ler*bancoztad a barátnődet. Ezek után én biztos, hogy soha többet nem beszélnék veled.
Nyilván nagyon nagy törés volt az életében, és így próbálja gyógyítani magát. Az meg, hogy még rád se számíthat, a “legjobb” barátnőjére, hogy legalább egy kicsit megértő legyél vele, és NE ÍTÉLD EL (ami egy igazi barát feladata lenne…), az szánalmas. És nem az ő részéről.
Ezzel szerintem egyáltalán nem segítettél, csak azt jelezted számára, hogy még benned sem bízhat.
Tökéletesen csináltad, kérdező. Tényleg csak ebből tanul az ember és azért vagy a barátnője, hogy észhez térítsd.
11-es, te pedig hópihe vagy, az a típus, akiért nem is kár, hogy behisztizik és elhúz az ember életéből. Igaza van a kérdezőnek, össze kell szedje magát a barátnője és nem állapot, hogy minden héten más farok jár benne. Igen, ez a r*bancság definíciója és nem, nem így gyógyulunk, hogy közben tönkretesszük magunkat, mert ez neki se jó ám. Erre vannak a barátok, hogy ilyenkor felpofozzanak és észhez térítsenek. Ez az igazi bizonyíték arra, hogy a kérdező egy nagyon jó barátnő, akire pont, hogy lehet számítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!