Bocsánatot kéne kérnem tőle?
Hétvégén ittunk egyet a közeli parkban néhány haverommal, és az egyikük nagyon sokat ivott, illetve mindent összeivott, és hát eléggé keménnyé itta magát, és amikor odajöttek tőlünk cigit kérni valakik, Ő egyből elkezdett velük ordítani, hogy azt hiszik a pénzt Ő is ajándékba kapja, stb stb, végül addig fajult az oda vissza ordítozás és egymás mocskolása, hogy összeverekedett az egyik sráccal azok közül akik cigit kértek.
És olyan röhejes volt az egész, az ahogyan kapálództak, meg az, hogy egyáltalán ilyenen összeverekedtek, hogy én elkezdtem nevetni, és kb az egészet végig röhögtem, pláne amikor belegurultak a patakba, és egymás fejét nyomkodták a vízbe, annyira abszurd volt az egész és felesleges egy szál cigi miatt, én nem bírtam ki röhögés nélkül.
Viszont ezek után megkaptam a haverjaimtól, hogy biztos azon röhögtem, ahogy verik a haverunk, meg meg is fulladhatott volna a patakban, miért nem avatkoztam inkább közbe, és egész hátralévő este nem beszéltek velem, teljesen úgy csináltak, mintha nem lettem volna ott.
Ez volt szombaton, azóta egyikük sem beszél velem és egyikük sem ír vissza, csak megnézik ha írok nekik.
Bocsánatot kéne kérnem?
18/F
Gyerekes viselkedés a felsőfokon
Az hogy nevetsz rajtuk amíg kapálózva verekednek , nem is annyira gáz , bár ez is attól függ mennyire volt durva az a verekedés attól függetlenül, hogy te kapálózásnak láttad. Viszont amikor a patakba gurultak az már szerintem sem vicces
Ott aztán tényleg történhetett volna bármilyen baleset, főleg hogy egymást nyomkodták a víz alá, egy részeg embernek meg egyáltalán nincs olyan reakció készsége mint alapesetben lenne
Ott már én is közbeavatkoztam volna
Az már abszolút nem vicc
Szerintem igen, mert igen éretlenül reagáltál a helyzetre.
Másrészt én a helyedben ilyen primitív emberekkel nem tartanék kapcsolatot.
Szerintem nem vicces az ilyesmi, de kinek mi....
2 idegen így össze balhézik ,lesza.rom
De a barátomat én vissza fognám, akármilyen részeg és hülye, ha már barátomnak tartom, vagy alapból csak egy társaságban vagyunk én oda mentem volna és nem röhögök rajta
Nem tudom, én fiatal koromban Borsodban sokat verekedtem mert egy idióta voltam huszonévesen.
De olyan nem volt, hogy ha a én, vagy valamelyik haverom kiállt valakivel 1/1-ben akkor közbe avatkoztunk volna.
Ha többen próbáltak rámenni akkor persze, de amúgy meg az ő dolguk, rendezzék le becsülettel egymás közt.
Szerintem jó reakció volt. Ha féltél volna vagy ilyesmi az probléma lenne, de a nevetés jó dolog ;)
Ha meg abban a stílusban tolták amit írsz, szerintem én is azt tettem volna. Nem vagy az apja, nem a te dolgod megvédeni őt a saját hülyeségétől. Meg gondolom ő is akart verekedni, ha közbe lépsz azért lett volna mérges.
"Ez volt szombaton, azóta egyikük sem beszél velem és egyikük sem ír vissza, csak megnézik ha írok nekik."
Szerintem csak simán szégyelli magát hogy hülyét csinált magából. Majd elmúlik.
Ha ketten neki esnek és nem szólsz bele akkor lehetne mérges rád jó okkal. De nem vagytok cigányok hogy ketten menjetek rá egyre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!