Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nagyon szemét voltam? Bocsánat...

Nagyon szemét voltam? Bocsánatot kellene kérnem?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőm sűrün csinálja azt, hogy írok neki, megnézi és nemes egyszerűséggel nem válaszol. Ez mindig nagyon bosszant, én sose csinálom vele és már szóltam is miatta. De nem ez a kérdésem lényege, hanem hogy kb.2 hónapja csalja a barátját egy másik sráccal és mindig én falazok neki, de nem úgy, hogy mondjuk megbeszéli velem, hanem mindig utólag mondja, hogy pl.azt mondta a srácnak, hogy nálam aludt vagy velem ment valahova azért nem tudnak találkozni. Most a srác,akivel csalja a barátját rám írt, mert észrevette, hogy furán viselkedik. Próbáltam beszélni a barátnőmmel, de megint azt csinálta, amit mindig, hogy nem ír vissza csak megnézi az üzimet, nem veszi fel a telefont. Egésznap próbáltam elérni, de semmi. Szegény srác meg egésznap nekem írogat,hogy mi van vele és hát nem vagyok rá büszke, de elmondtam neki, hogy mi amúgy nem vagyunk olyan jóban, mint ahogy a lány előadta neki, nem nagyon szoktunk talizni és egyszer sem aludt nálam mikor azt mondta. Arról nem szóltam neki, hogy van barátja, csak azt mondtam el, amihez nekem is közöm van.

Ha ő nem méltat engem válaszra se akkor én miért falazzak neki? Nem is igazán kedvelem őt szóval annyira nem fog hiányozni, ha emiatt megszakadna köztünk a kapcsolat, de mégis van egy kis bűntudatom. Szerintetek szemétség volt, hogy elmondtam a srácnak?

2018. szept. 14. 19:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Jól tetted, egy ilyen barátnő (akár a tied akár a srácé) mit gondol :O mit fog így kapni hogy vissza sem ír neked meg nem is vagytok jóban

Szerintem tökéletesen csináltad :D nem találtál ki mindent (mint én tettem volna) és nem is falaztál neki azért hogy szarjon a fejedre

F/19

2018. szept. 14. 19:26
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Jól tetted
2018. szept. 14. 19:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy már még te érezd magad rosszul egy ilyen kétszínű, önző r.banc miatt. Láthatóan nem jelent neki semmit se a barátja, se az akivel csalja, se te. (falazásra jó vagy, másra nem)

Miután te se igazán kedveled, készülj fel arra hogy neked támad, amiért már nem falazol neki, állj szépen ki magadért, aztán engedd el a "barátságát."

2018. szept. 14. 19:30
 4/9 A kérdező kommentje:
#3 Nagyjából így tervezem. Biztos, hogy ki fog miatta akadni, de szerintem érthető, hogy így nem szivesen hazudgálok miatta össze-vissza.
2018. szept. 14. 19:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, mi volt! :)
2018. szept. 14. 19:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Jól kihasznál az ilyen ember, nem érdemli meg a barátságodat!
2018. szept. 14. 21:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Legyen nyugodt a lelkiismereted, jól cselekedtél. Nem érdemel mást. Gerinctelen, nem meri vállalni a tettei következményeit, hanem téged használ fel falazásra úgy, hogy előre nem is értesít. Jó lesz, ha megszakad a "barátság" vele..
2018. szept. 14. 21:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Nagyon jól csináltad nyugi. Bűntudatod ne legyen, neki lehetne nem is kicsi. idióta luvnya ez
2018. szept. 14. 22:41
 9/9 A kérdező kommentje:

Végül azt is elmondtam a srácnak,hogy végig hazudott neki és a barájával lakik, mert nem tud máshova menni. Egyrészt bevallom azért is,mert haragszok a lányra, de főleg az volt az oka, hogy szegény fiú nagyon megszerette és szenved miatta. Érezte,hogy van valami csak nem tudta mi az. Rendes gyerek és nem is haragudott rá, hanem egyből azon agyalt, hogy összeköltözhetnének, ha csak azért van a másikkal,mert nincs hova mennie. Tényleg nagyon szereti és szerintem megérdemli, hogy tudjon róla, de a barátnőm (aki ezek után már biztos, hogy nem az) sose mondta volna el neki.

Szóval egy dög vagyok, de remélem végül jól sül el a dolog és tudnak őszintén, tiszta lappal indulni.

2018. szept. 17. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!