Hogyam mondjam meg a barátnőmnek, ha büdös?
Én nem mondtam, hogy ez nem igénytelenség. Azt mondtam, hogy általánosságban nem igénytelen lány.
Egyébként meg én se állnék szoba ilyenekkel, mint te.
na
1. mondd meg neki, hogy bocsánat de büdösebb a pofád mint a macskámnak
2. ne haragudj drága barátnőm de olyan izzadtságszagod van mint egy mamutnak és egy csőgörénynek együtt
3. vegyél neki dezodort és fogkefét
4. ha zavar téged mert amint irtad zavar miért barátkozol vele?
Az ilyen jellegű válaszok nem visznek előrébb, mint hogy "büdösebb a pofád mint a macskámnak", ez kimondottan bunkó.
És azért barátkozom vele, mert nem vagyok olyan felületes mint te, és egy ilyen apróságon nem akadok fent, a belső értekeket veszem figyelembe, ez csupán egy apró kellemetlenség.
ja értem hát akkor egy jó angus burger evése közbe leheljen rád
amúgy viccet félretéve az a rész full vicc volt pont azért mert mások irtak is olyanokat. Viccen kívül mondd meg neki egyenesen
Ami nekem mindig bejött:
-Nem fáj valamelyik fogad? (Nincs rossz fogad?)
Bármi is a válasz, mindig megkérdezik, miért. És akkor el lehet mondani, hogy néha picit kellemetlennek érzed a lehelletét, ami szerinted rossz fogra utal. (És egyébként ez valószínű igaz is)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!