Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy viszonyultok azokhoz a...

Hogy viszonyultok azokhoz a barátaitokhoz, akikkel megszakadt a kapcsolat? A barátaitok voltak, vagy sem?

Figyelt kérdés

Hogyan értelmezitek? Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Az én okfejtésem szerint az áll legközelebb az igazsághoz, hogy ők valójában sosem voltak a barátaim.

Csak én képzeltem az egészbe valótlan dolgokat, vagy én képzeltem el velük kapcsolatban irreális dolgokat. Ők 1 percig nem tartottak barátjuknak engem és várták az alkalmat, hogy mikor építhetnek le engem a leggyorsabban.

Részemről ők már senkik, töröltem őket az életemből, az összes emlék is törlődött, még a puszta létüket is teljesen kitörlöm az életemből. Megnyomom a hatalmas "Delete" gombot.

2022. márc. 6. 13:43
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
20: Ha te is törölted őket, akkor te sem itt válaszolgatnál. Erről ennyit...
2022. márc. 6. 21:57
 22/45 A kérdező kommentje:
20: Attól még nem érdekelnek és ugyanúgy senkik az én életemben. Ez egy anonim oldal, személytelen és attól még, hogy írok pár sort Gyakorin, nem oszt nem szoroz semmit.
2022. márc. 6. 22:02
 23/45 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam senkit direkt "törölni". Van, akivel megszakadt a kapcsolat, ritkán gondolok rá, de akkor szeretettel, és előfordul olyan is, hogy valakire fáj gondolni, de akkor nem bizonygatom, hogy "még az emlékét is kitöröltem", ha ez konkrétan nem igaz.

Viszont haragudni se szoktam pár hónapnál tovább, előbb-utóbb minden régi barát bekerül a "ritkán gondolok rá" dobozba.

2022. márc. 6. 22:05
 24/45 A kérdező kommentje:
Nekem a feldolgozást segíti az, hogy ők sohasem voltak a barátaim. Nem volt semmi közös emlékem velük. Nem is léteztek soha számomra, nem voltak tényezők. Ezt jó volt kiadni magamból és még így is visszafogott voltam, mert az, hogy valaki hipp-hopp csak úgy magyarázat nélkül leépít, arra nincs mentség és főbenjáró bűn. Hazugok.
2022. márc. 6. 22:08
 25/45 anonim ***** válasza:
68%
Nekem nagyon hiányoznak,az egyikőjük miatt mai napig sírok,már 2.éve...visszajöhetett volna,annyiszor rám írt,de valamiért nem tudtam visszafogadni amikor akartam volna akkor sem. De egyszerűen bármennyire is toxikus volt a barátság,és egyben gyönyörű,mert önmagam voltam mellette,és változtunk és pont emiatt én újrapróbálnám,már tényleg,nagyon fájdalmas. Van kapcsolatom,szerelmes vagyok,de mégsem elég.
2022. márc. 6. 22:45
 26/45 A kérdező kommentje:

25: " Nekem nagyon hiányoznak,az egyikőjük miatt mai napig sírok,már 2.éve."

De mivel nem tartottad annyira fontosnak azt a barátságot, elengedted. Nincs ezzel semmi gond, csak akkor ne beszéld be magadnak, hogy mennyire hiányoznak.

2022. márc. 7. 09:09
 27/45 A kérdező kommentje:

25: " Valamiért nem tudtam visszafogadni amikor akartam volna akkor sem."

Mert nem hiányzik, nem tartod azt a személyt a barátodnak, vagy csak simán le akartad építeni. Nincs ezzel semmi baj, csak akkor ne hazudj, hogy jaj mennyire hiányzik neked.

2022. márc. 7. 09:13
 28/45 anonim ***** válasza:

Nyilván ismeretlen nem értheti.

Toxikus volt a barátság,emiatt kellett véget vetnem,hogy mindkettőnknek jobb legyen,hiába volt nagy összhang,kellett idő,én is változtam azóta,és szerintem ő is,viszont nyaggatni nem nyaggatom. A másik 2 barátnőm nélkül megvagyok,azt nem is mondom,hogy nem,mert hiányoznak,de nem úgy,mint az a barátnőm. Sanszos,hogy ha visszaengednél egy 50-50%os személyt az életedbe nem borítana fel mindent benne,vagy hogy minden most már normális lenne. Úgyhogy én emiatt gondolkozom nagyon,ha az érzelmekre hallgatnék szó nélkül ráírnék,de minden mást figyelembe kell vennem.

2022. márc. 9. 01:01
 29/45 A kérdező kommentje:
28: Persze, az teljesen rendben van, hogy valakit mondjuk kizársz az életedből, mert mérgező ember. Csak sajnos az ilyen emberek többsége sunnyog és ahelyett, hogy a szemedbe mondaná az igazat, alamuszi nyúl mondjára eliszkol.
2022. márc. 9. 09:28
 30/45 A kérdező kommentje:
28: Épp ezért az ilyenek nagyon sunyik és semmilyen magyarázatot nem adnak a tettükre. Nekem se lett volna baj, ha legalább kapok némi magyarázatot, hogy miért szakítják meg velem a kapcsolatot. Ehelyett kussoltak...
2022. márc. 9. 09:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!