Hogy viszonyultok azokhoz a barátaitokhoz, akikkel megszakadt a kapcsolat? A barátaitok voltak, vagy sem?
Hogyan értelmezitek? Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Az én okfejtésem szerint az áll legközelebb az igazsághoz, hogy ők valójában sosem voltak a barátaim.
Csak én képzeltem az egészbe valótlan dolgokat, vagy én képzeltem el velük kapcsolatban irreális dolgokat. Ők 1 percig nem tartottak barátjuknak engem és várták az alkalmat, hogy mikor építhetnek le engem a leggyorsabban.
Részemről ők már senkik, töröltem őket az életemből, az összes emlék is törlődött, még a puszta létüket is teljesen kitörlöm az életemből. Megnyomom a hatalmas "Delete" gombot.
Lényegében a lelkemnek is sokkal könnyebb, illetve maga a feldolgozás folyamata is egyszerűbb, meg gördülékenyebb, hogyha ők sosem voltak a barátaim.
Nem vesztettem semmit, mert valójában soha nem is volt semmim, így mit is veszítettem volna?
Én az első válaszolóval értek egyet.
Azt gondolom, h nem egy irányba fejlődünk, így eddig tartott a közös utunk. Bennem nincs harag a továbbiakban velük kapcsolatban.
De ha neked könnyebb így elengedni dolgokat, akkor csináld így!
5: Bocs, de ha valakit elsodor az élet a másiktól az nem egyenértékű azzal, mint hogy szándékosan leépítem az illetőt.
De még ha el is sodor az élet valakitől, egy igaz barátság akkor sem szűnhet meg. Ami megszűnik, az sosem volt barátság, vagy kamu barátság volt. Minden egyéb süket duma és mellébeszélés.
"Ami megszűnik, az sosem volt barátság, vagy kamu barátság volt."
Nincs ilyen kritériuma a barátság fogalmának.
Innen úgy tűnik, h számodra a világ fekete és fehér.
Valószínűleg nagyon fiatal vagy még, azért vagy ennyire sarkos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!