Hogy viszonyultok azokhoz a barátaitokhoz, akikkel megszakadt a kapcsolat? A barátaitok voltak, vagy sem?
Hogyan értelmezitek? Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Az én okfejtésem szerint az áll legközelebb az igazsághoz, hogy ők valójában sosem voltak a barátaim.
Csak én képzeltem az egészbe valótlan dolgokat, vagy én képzeltem el velük kapcsolatban irreális dolgokat. Ők 1 percig nem tartottak barátjuknak engem és várták az alkalmat, hogy mikor építhetnek le engem a leggyorsabban.
Részemről ők már senkik, töröltem őket az életemből, az összes emlék is törlődött, még a puszta létüket is teljesen kitörlöm az életemből. Megnyomom a hatalmas "Delete" gombot.

Visszatekintve fölösleges időpazarlás és energiabefektetés volt ez az egész barátkozósdi a részemről. Egyik pillanatról a másikra eltűntek az életemből, szó nélkül.
Ha szembetalálkoznék velük az utcán nemcsak, hogy nem köszönnék nekik, hanem nagy ívben kikerülném őket. A puszta létezésük irritál, az emlékük írmagját is kitörölném a tudatomból.

Már bocs, de ez alapján a gondolkodásmód alapján akkor itt te vagy a problémás fél a kapcsolataidban.

Szoval epp szivfajdalmad van, ezert irtad ki a kerdest.
Atvertek. Elofordul. Massal is megtortent mar. De mindenki mas, nem lehet egy egyseges semat mindenkire rahuzni.
Lehet, h azok az emberek nem voltak igaz baratok.
Tedd magad tul ezen.
Minden ember csak atutazo az eletunkben. Van, aki hamar "kiszall", van, aki tovabb marad.
Tekints sajat magadra legjobb baratkent, mert egyedul te maradsz orokre magaddal.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!