Létezne az hogy a magasabb fizum miatt léptek le a barátaim?
Figyelt kérdés
Tavaly 250 nettót kerestem, sok barátom lett onnan ahol dolgoztam.Mindig csörgött a telefonom, sokat beszéltünk, taliztunk is. Most november óta 600 ezret viszek haza heti 40 órát melózok. Január óta eltűnt mindenki, telefont nem veszik fel.December vége felé kérdezték többen mi ez az új munka, mennyi a pénz, én hülye meg őszintén elmondtam nekik. Miért csinálják ezt szerintetek? Olyan jól elvoltunk 1 évig előtte.
33F
2022. márc. 1. 12:34
21/26 anonim válasza:
Szia!
Amennyiben igaz a történt, valoszínű hogy emiatt tűntek el a barátok.
22/26 anonim válasza:
"én hülye meg őszintén elmondtam nekik"
Hallgatni arany.
23/26 anonim válasza:
Egy újabb álmodozó, aki szeretne jóval az átlag felett szeretne kapni fizetést. De csak álom.
24/26 anonim válasza:
48 éves vagyok, és sosem volt téma, hogy a barátaim mennyi pénzt keresnek. Fogalmam sincs. Van a baráti társaságunkban olyan aki lassan 35 éve gyárban dolgozik, van aki az egyik kórház főigazgató helyettese, van aki szakács egy helyi étteremben, én egy bankban dolgozom könyvelőkként. Tudjuk, hogy ki mit dolgozik, hiszen van amikor a vicces (vagy szomorú) történeteket elmeséljük egymásnak (amit lehet) de sosem kérdeztük meg, és mondtuk el, hogy ki mennyit keres. Persze látni az anyagi különbséget, de ebből sincs harag, vagy irigység.
25/26 anonim válasza:
Nem hinném, hogy a fizetésed miatt. Más lehet a gond. Esetleg ha össze is kapcsolódik ez valahogy a fizuddal, akkor max azt tudom elképzelni, hogy amikor elmondtad nekik, hogy mennyit keresel, felvágósnak tűnhettél, ami valljuk be, senkinek se szimpatikus. Bár, ha az ember egyszer, normálisan elmondja, hogy képzeljétek, most ennyit meg ennyit keresek, abból nem hiszem, hogy baj lehet. Nem tudom te hogyan adtad elő nekik, illetve hányszor kellett hallaniuk, de ha esetleg furcsa stílusban vagy sokszor mondtad el, akkor az lehet a gond.
26/26 anonim válasza:
Kit érdekelnek a haverok? Ne foglalkozz velük.Én inkább csajozok mint haverkodjak, azt itthon úgysem lehet mert irigy a többség.Család legyen a lényeg, meg a párod és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!