Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A fejem feletti dübörgést...

A fejem feletti dübörgést meglehet szokni valaha?

Figyelt kérdés

Előző albérletemben gyerek volt felettem de ott mondták a szomszédok örülnének ha mielőbb mennék mert megvennék a lakást ezért éjjel-nappal ugráltatták felettem a gyereket (direkt odaköltöztek fölém) és pokollá tették az életem, nem volt egyszerű lakást találni puszta szerencsével de elmentem onnan.

Itt csak egy nő lakik felettem de mivel öreg ház minden lépése dübörög, az előző helyen a fél év alatt teljesen szétmentek az idegeim, itt a nő teljesen normális életet él (nem úgy mint az előző lakásnál, hogy éjfélkor is szaladgáltatták a gyereket) de másra se tudok gondolni csak hogy mikor fog megint mászkálni a lakásban és dübörögni.

Éjszaka csak füldugóval tudok aludni, néha azzal se és stresszel minden mozdulata, pedig szerintem nem játszik rá a zajra.

Padlás lakásból mindenki menekül de próbáljak meg odaköltözni? a lenti lakótól nem jönne fel ennyi zaj?

#stressz #dübörgés #fenti szomszéd #hangos léptek
2021. júl. 24. 08:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
21%
Egyedül élsz, mégis megbolondulsz 😀 Téged minden zavar? 😀 Várd még kinyiffan a vénlány, és akkor végre nyugtod lesz. 😀 Képzelheted a Kálvin téren a hajléktalanok hogy alszanak a zajban. 😀 Igyál egy kis bort, azt kész 😀
2021. júl. 24. 08:28
 2/17 anonim ***** válasza:
81%
Szétmentek az idegeid, akkor azt kell helyre tenni első körben...
2021. júl. 24. 08:42
 3/17 anonim ***** válasza:
71%

1es egy tahó. Ne figyelj rá...

Mindenkit zavar természetesen a zaj, próbáld ki hogy zene halgatás közbe alszol el (fejhalgatóval), hátha segít minimálisan. Vagy napközben mindig legyen 1 alapzaj nálad is ami elviselhetőbbé teszi.

2021. júl. 24. 08:43
 4/17 anonim ***** válasza:
39%

Én is pszichológust ajánlok, valami nincs rendben nálad.

És költözz családi házba vagy a felső emeletre!

2021. júl. 24. 08:57
 5/17 anonim ***** válasza:
28%
Pszcholoógus. Bocs hogy nem tudom leírni csak bonyulult. Meg te valszeg éber alvó vagyok.
2021. júl. 24. 09:02
 6/17 anonim ***** válasza:
22%
Vagy.
2021. júl. 24. 09:02
 7/17 anonim ***** válasza:
86%

Mennyi bunkó hozzászolas. Miért kéne pszichológus???

Ki szereti a feje feletti dübörgő hangot őszintén???

Kérdező, vagy beszélj vele hogy tegyen le szőnyeget a lakásban, ha olyan, hogy lehet vele beszélni, vagy felső emelet tényleg.

2021. júl. 24. 09:06
 8/17 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem költözz tanyára.

Azért mondom, mert elmondásod szerint a feletted lakó nő teljesen normális életet él, nem direkt zajong, csak egyszerűen a társasház az ilyen. Ott bizony hallani mások életének a zajait. Ha egyetlen, normálisan élő szingli nő is ennyire zavar, akkor nem való neked ez az életforma.

Azért írtam tanyát, távol mindentől, és nem családi házat, mert az olyanok mint te, családi házban is találnak idegeskednivalót. Pl hogy a szomszédok füvet nyírnak, flexelnek, vagy épp ugat a kutyájuk.

2021. júl. 24. 09:11
 9/17 anonim ***** válasza:
28%
6, hát én se szeretném, csak mély alvó vagyok, de nálunk sok utca zaj van. Bár ha a kérdező ennyire érzékeny, én a pszicholológus mellett kitartok.
2021. júl. 24. 09:17
 10/17 A kérdező kommentje:

#1 érdekes, ami másnak zaj az engem kevésbé zavar, pl. a búgó, monoton hang megnyugtat. De ez a dobogás, ahogy minden lépténél beremeg az egész mennyezet az kiakaszt.

#2 igen szétmentek teljesen, gyerek szó szerint egész nap ugrált felettem, volt, hogy a kocsiba aludtam de az is, hogy a garázsban. Gyomorideggel mentem haza munkából. Akárkinek mondom mindenki mosolygott csak biztos csak felnagyítom de aki nem tudja mit éltem át ne ítéljen

2021. júl. 24. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!