A fejem feletti dübörgést meglehet szokni valaha?
Előző albérletemben gyerek volt felettem de ott mondták a szomszédok örülnének ha mielőbb mennék mert megvennék a lakást ezért éjjel-nappal ugráltatták felettem a gyereket (direkt odaköltöztek fölém) és pokollá tették az életem, nem volt egyszerű lakást találni puszta szerencsével de elmentem onnan.
Itt csak egy nő lakik felettem de mivel öreg ház minden lépése dübörög, az előző helyen a fél év alatt teljesen szétmentek az idegeim, itt a nő teljesen normális életet él (nem úgy mint az előző lakásnál, hogy éjfélkor is szaladgáltatták a gyereket) de másra se tudok gondolni csak hogy mikor fog megint mászkálni a lakásban és dübörögni.
Éjszaka csak füldugóval tudok aludni, néha azzal se és stresszel minden mozdulata, pedig szerintem nem játszik rá a zajra.
Padlás lakásból mindenki menekül de próbáljak meg odaköltözni? a lenti lakótól nem jönne fel ennyi zaj?
Költözz tanyára. Igaz, ott meg tehén van, meg kakas, azok is hangosak.
Megnyugtatlak, az alsótól ugyanugy felmegy a zaj.
Én is laktam ilyen helyen, csak nálunk a falszomszéd volt egy gyökér. Mióta máshol élek, ott csend és nyugalom van. Hála az égnek! De hónapokig tartott, mire elmúlt ez a berögzött "félelmem" és gyomorgörcsöm a hazaérésnél, hogy vajon ma lesz-e nyugtom a lakásban.
Érdemes lakásnézésnél megkérdezni a kiadót, hogy milyenek a szomszédok. Meg,ha mód van rá későbbi napszakban menni, amikor már nagy eséllyel ott vannak a szomszédok, és akkor megnézni a meghirdetett lakást.
Szövegértelmezési gondod van vagy a szellemi képességeid korlátoznak abban, hogy megértsd a kérdést?
Dolgozok (3 műszakban), alszok, játszok. Nem rég egyik szülőm elhunyt, de nincs párhuzam. Azelőtt is idegesített ahogy zengett a plafon, vagy ahogy hallottam, hogy éjjel sűrűn húzogatja a szekrényt vagy ahogy eldobja a partvist. Ilyenkor mindig azt gondolom direkt csinálja.
Amúgy falusi vagyok, se a fűnyírás se a templomi harangszó nem zavar. Csak ez a dübörgő, zengő hang. Mint amikor állsz egy autó mellett ahonnan ezerrel jön a tucctucc és érzed az agyadig hatol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!