Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Létezne az hogy a magasabb...

Létezne az hogy a magasabb fizum miatt léptek le a barátaim?

Figyelt kérdés

Tavaly 250 nettót kerestem, sok barátom lett onnan ahol dolgoztam.Mindig csörgött a telefonom, sokat beszéltünk, taliztunk is. Most november óta 600 ezret viszek haza heti 40 órát melózok. Január óta eltűnt mindenki, telefont nem veszik fel.December vége felé kérdezték többen mi ez az új munka, mennyi a pénz, én hülye meg őszintén elmondtam nekik. Miért csinálják ezt szerintetek? Olyan jól elvoltunk 1 évig előtte.

33F

2022. márc. 1. 12:34
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
89%

nem tudom nálam nem volt ilyen egyik fizetés ugrásomnál sem

29F

2022. márc. 1. 12:38
 2/26 anonim ***** válasza:
89%
amilyen gyakran látom a 600 ezres kérdést szerintem inkább kérkedni akarsz vele, talán nem csak nekünk és ha valóban eltűntek a barátaid, akkor azért, mert zavarták, hogy ennyire felvágsz vele
2022. márc. 1. 12:39
 3/26 A kérdező kommentje:

2#

Hát másra nem is tudok gondolni, én nem bántok senkit soha.Ha ez a véleményed legyen elfogadom.

2022. márc. 1. 12:41
 4/26 anonim ***** válasza:
69%
Persze, 250-es fizuról 600k-ra ugrasz csak úgy, pár hónap alatt. Én meg a Marsot kolonizálom épp E.T. haverommal.
2022. márc. 1. 12:42
 5/26 anonim ***** válasza:
84%

ha új munkahelyen van ennyi fizetésed, akkor a régi munkahelyeden barátságnak hitt kapcsolataid távol álltak a barátságtól.

Valódi barátságnál nem számít még az sem, ha éppen távolabb költözöl.

2022. márc. 1. 12:42
 6/26 anonim ***** válasza:
71%

#4:

én szoftverfejlesztőként még jobban is tudok ugrani :)

ismerősöm 550-ről 1.2 millióra ugrott, mert annyival jobb helyet talált, bár igaz több melója is lett vele

sok helyen van az, hogy ott vagy 3-5 éve és kevesebbet kapsz ennyi idő után, mint aki tegnap jött, mert azóta megváltoztak a bérek, csak a tied nem követte

persze nem ilyen horribilis ugrások vannak minden hol, de azért 50-100 sok helyen van

nekem 210-től 400-ra ugrott váltásnál

2022. márc. 1. 12:45
 7/26 A kérdező kommentje:

4#

Egy futár voltam pizzériába.Sajnos ennyim maradt, covid miatt elvesztettem a munkahelyemet.Autómat is el kellett adnom biciklivel jártam dolgozni, kölcsönkértem tesómtól hogy ne haljak éhen. Most gázkészülék szerelőként napi 30 ezret keresek egy kft alkalmazottjaként ( régebbi tanult szakmám).

2022. márc. 1. 12:48
 8/26 anonim ***** válasza:
4%

250-ról 600-ra nem ugrik a fizud, semmilyen munkakörbe. Ez nem így müködik, 2,5X-es ugrás bődületesen nagy. Az hihető, hogy 400k-ról 600-ra felugrasz, de ilyen nincs. Aki 250-et keres, az alapvetően alacsony pozícióban van, onnan nem fogsz egy olyan magasra ugrani, ahol 600k-t kapsz. Az élet nem így megy.

2022. márc. 1. 12:49
 9/26 anonim ***** válasza:
5%

Még jó hogy a pénz miatt viccelsz? Csak olvasd el az itteni lusta irigy ember kommentjeit.4#

Sokan csak irigykedni tudnak a másikra mert ő egy lusta ember semmit nem tesz csak köpköd másokat.

2022. márc. 1. 12:51
 10/26 anonim ***** válasza:
71%
Nekem meg fogalmam sincs, hogy melyik barátomnak, barátnőmnek összegszerűen mennyi a fizetése. Én nem kérdezem, ők nem mondják, az enyém sem téma. Annyit látunk egymás anyagi helyzetéből, hogy van akinek jobban megy, van aki kevesebbet engedhet meg magának, de ennyi is a történet.
2022. márc. 1. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!