Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Létezne az hogy a magasabb...

Létezne az hogy a magasabb fizum miatt léptek le a barátaim?

Figyelt kérdés

Tavaly 250 nettót kerestem, sok barátom lett onnan ahol dolgoztam.Mindig csörgött a telefonom, sokat beszéltünk, taliztunk is. Most november óta 600 ezret viszek haza heti 40 órát melózok. Január óta eltűnt mindenki, telefont nem veszik fel.December vége felé kérdezték többen mi ez az új munka, mennyi a pénz, én hülye meg őszintén elmondtam nekik. Miért csinálják ezt szerintetek? Olyan jól elvoltunk 1 évig előtte.

33F

2022. márc. 1. 12:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
74%

8# miről beszél????

Irta hogy pizza futár volt, és most gázszerelő!

Azért van különbség a kettő között.

2022. márc. 1. 12:53
 12/26 anonim ***** válasza:
5%

Te amúgy minden kérdés alatt betrollkodsz? Mert egy agyhalott, senki vagy, akinek nincs 2 értelmes mondata, de már annyi helyen láttam a baromságaid. Nincs véletlen életed? Mármint értem, az ilyen férgeknek átlagban nincs, de miért kell minden kérdéshez baromságokat böfögni. Most mondjuk énis ezt teszem, mert amúgy nem érdekel ez a kérdés, de te valami irritáló egy csótány vagy.

2022. márc. 1. 12:55
 13/26 anonim ***** válasza:
79%
Én se tudom pontosan, hogy melyik barátom mennyit keres, nagyjából vannak csak sejtéseim. Ha eltávolodnak emiatt, akkor nem is voltak igazi barátok. Ellenben kétlem, hogy csak és kizárólag ez lenne az oka. Én akkor tennék ilyet fordított esetben, ha mondjuk láthatóan kérkedni kezdene ezzel valamelyik barátom, és másról se tudna beszélni.
2022. márc. 1. 13:00
 14/26 A kérdező kommentje:

12es

Nem szabad bántani a másikat trágár szavakkal. Ne csináld ezt légyszives a kérdésemnél köszi.

2022. márc. 1. 13:06
 15/26 anonim ***** válasza:
70%
Igaza van a kérdezőnek 12. a legalja.rosszindulatú gonosz valaki lehet
2022. márc. 1. 13:09
 16/26 anonim ***** válasza:
51%
Tegnap meg junior programozo voltal ezzel a fizuval...
2022. márc. 1. 13:16
 17/26 anonim ***** válasza:
25%
16, igen és a 11. kerületben akart lakást nézni
2022. márc. 1. 13:21
 18/26 anonim ***** válasza:
44%

#16:

látod változnak az idők :D

lehet valóban keres 600-at és most erre veri itt a nyálát, de az is lehet, hogy kamu

ha keres is ennyit lehet nem meri bevallani, mert nem legális, vagy a NAV nem tud róla...

2022. márc. 1. 13:22
 19/26 anonim ***** válasza:
20%

Én az ilyen barátaimmal azért szakítottam meg a kapcsolatot, mert vagy a fizetésükre vergődtek vagy arra, hogy ők milyen fontos és elfoglalt emberek és hogy képzelem, hogy kikérem magamnak, hogy hónapok óta mindent lemondanak a munkára hivatkozva.

Tették a fejüket, hogy ők az igazi felnőttek, mert ennyit meg annyit keresnek és én ezt nem érthetem, hogy ők mennyire elfoglaltak. Ja, édes öcsém, csak azt felejted el, hogy én még a 8 óra munka után bemegyek az egyetemre és utána elmegyek edzeni, basszalak ketté...

2022. márc. 1. 13:25
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
19-es, milyen kedves barát lehetsz te is
2022. márc. 1. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!