Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miert csinaljak ezt velem a...

Miert csinaljak ezt velem a “meno lanyok”?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szóval van két làny az osztályból, tudjátok ezek a tipikus nagymenők akik az egész várost ismerik….én kb 1 éve jóba vagyok velük (vagyis voltam) és ők elég figyelem hiányosak, csinálnak ezt-azt. Pl eltörték a tollaim “poénból”, de én ezekkel nem nagyon foglalkoztam, mivel én mindig próbálom az emberben a jót làtni. Viszont tegnap olyan szinten megbántottak hogy már nem bírtam, el is sírtam magam…igazábol az egész annyi volt h egy iskolai ünnepség volt, és kisebb balhét csináltak amit úgy állitottak be mintha az én hibám lenne(ezt jobban nem szeretném kifejteni..) és még trágár szavakat is a fejemhez vágtak, kb 10percig ordítoztak velem, és már annyira nem bírtam hogy kiszaladtam a mosdóba es megkönnyeztem ezt az egészet. Pár lány utánnam jött de volt aki csak azért jött h én milyen f@sz vagyok…szerencsére pár fiú az osztályból írt hogy a két lány utánnam akar jönni a mosdóba, és be is jöttek csak azért, hogy valami sorozatot nézzenek…egyszerűen már nem tudom őket elviselni…hogyan tudnám őket leállítani? Pokollá teszik az egész osztályt…

2022. febr. 19. 22:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Teljesen megértem a szituációdat, hiszen pár hónappal ezelőtt én is kerültem hasonlóba.

A "menő lányok" először a legjobb barátaim voltak, de utána egyre toxikusabb lett a barátság, a végére az összes önbizalmam elvették. Ezek után, úgy döntöttek, hogy egy pics@ vagyok, és ezt kb csak azért mondták, hogy legyen ürügyük nem barátkozni velem többé. Hozzáteszem, később több ember is megerősítette, hogy nem vagyok egy pics@. :D

Ezek után, durván a padlóra kerültem, mivel a menő lányok voltak a barátaim, hogy pontos számot mondjak, 5-en voltak. Akkor 5 barátomat vesztettem el, vagyis inkább 5 álbarátom.

Utána életem legrosszab 1 hónapja következett, mivel csak egy igaz barátom maradt az egész osztályban, és az sem segített, hogy év elején új közösségbe kerültem, és a "menő lányokon" kívül nem is ismertem az osztályból szinte senkit, maximum a nevüket tudtam, de valakinek még azt sem... :D

Az osztálytársaim már mind leírtak engem, hogy én is egy pics@ vagyok, mit a menő lányok, és csak az az egy igaz barátom tudta, hogy nem vagyok olyan, mint ők.

De, talpra álltam, és visszaszereztem az önbizalmam, és próbáltam megismreni az osztálytársaimat jobban.

Először nehéz volt, hiszen megvetettek.

De, utána azt hiszem, sikerült nekik bebizonyítani, hogy én nem vagyok olyan, mint a hamis barátaim.

Sok barátom lett, és most ott tartunk, hogy az egész osztályom azon a véleményen van, hogy, ezeket a menő tini ribiket ki kellene tenni az osztályból, mert csak toxikussá teszik a közösséget.

Ebből a tapasztalatomból az a tanulság számomra, hogy az ilyen emberekkel TILOS barátkozni, mert csak fájni fog. Megbízni pláne nem szabad bennük.

Azért csinálják ezt, mert felsőbbrendűnek gondolják magukat, de valójában csak nagy egójuk van, és bunkó természetük, semmi más...

Szerintem ne vágj nekik vissza, mert akkor vérszemet kapnak. Tudom, nem fair ez így, hiszen szemetek voltak veled. De ha visszavágzs, akkor ez egy végeláthatatlan háború kezdete lesz.

Fel a fejjel, és ignoráld őket!!

Keress más barátokat, és ha szeretnél erről beszélgetni, akkor nyugodtan írj nekem priviben :)

Remélem, tudtam segíteni

L

2022. márc. 7. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!