Akkor jövőre én is így csináljam?
Egy lány elvileg a legjobb barátjának tart engem.
A születésnapján elhívtam találkozni és adtam neki ajándékot. Már a szülinapja előtt napokkal jeleztem hogy szeretnék vele találkozni aznap, hogy felköszöntsem.
Mostanában volt az én szülinapom, viszont ő nem hívott sem találkozni, és nem is ajándékozott meg, csak facebookon köszöntött fel.
Ezek alapján akkor jobban teszem, ha én sem adok ajándékot majd az ő szülinapjára?
Itt nost nem azon van a hangsúly hogy ajándékra lenne tőle szükségem, hanem hogy én kicsit jobban felkészültem az ő szülinapjára és felvetődött bennem a kérdés hogy lehet neki nem számítok annyit. Szóvá tenni nem terveztem neki, pesig rosszul esik.
En az egészhez is így állnék. Nem csak a szülinapjához. Nem kell erőszakosan, de lassan leépíteném.
Engem nem köszöntött fel, wgy héttel később még kiakadt,en miért nem őt. Mondtam, hogy ő se, erre az volt a reakció, jigy jajj de akkor is..
Aztán szép lassan leépült. Más baj is volt vele, én őt hallgattam, ő engem nem, leállított.
Fura, hogy így tart a legjobb barátjának...es ez nem sértődöttség, nekem nem az volt. Csak események, amik után jobban láttam a dolgokat,és az lett, aminek lennie kell. En nem szeretek valakivel együtt lenni (semmilyen kapcsolat), csak hogy legyen valaki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!