Sziasztok! Szóval van két làny az osztályból, tudjátok ezek a tipikus nagymenők akik az egész várost ismerik….én kb 1 éve jóba vagyok velük (vagyis voltam) és ők elég figyelem hiányosak, csinálnak ezt-azt. Pl eltörték a tollaim “poénból”, de én ezekkel nem nagyon foglalkoztam, mivel én mindig próbálom az emberben a jót làtni. Viszont tegnap olyan szinten megbántottak hogy már nem bírtam, el is sírtam magam…igazábol az egész annyi volt h egy iskolai ünnepség volt, és kisebb balhét csináltak amit úgy állitottak be mintha az én hibám lenne(ezt jobban nem szeretném kifejteni..) és még trágár szavakat is a fejemhez vágtak, kb 10percig ordítoztak velem, és már annyira nem bírtam hogy kiszaladtam a mosdóba es megkönnyeztem ezt az egészet. Pár lány utánnam jött de volt aki csak azért jött h én milyen f@sz vagyok…szerencsére pár fiú az osztályból írt hogy a két lány utánnam akar jönni a mosdóba, és be is jöttek csak azért, hogy valami sorozatot nézzenek…egyszerűen már nem tudom őket elviselni…hogyan tudnám őket leállítani? Pokollá teszik az egész osztályt…
#1,2 én próbálok kiállni magamért de mindig bűntudatom van ha valakinek olyat mondok ami esetleg bántó…
2022. febr. 19. 22:38
4/11 anonim válasza:
nem olvastam végig de nem tudsz sulit váltani? esetleg otthon felkészülni?
2022. febr. 19. 22:51
5/11 anonim válasza:
Ne legyél csicska, állj ki magadért!
2022. febr. 19. 22:52
6/11 anonim válasza:
Ha nekik nincs bűntudatuk, akkor neked se legyen! 😠
2022. febr. 19. 22:55
7/11 anonim válasza:
Ne barátkozz velük többet, ha valamit mondanak csak hagyd figyelmen kívül, persze tudom mondani könnyebb de csak gondolj arra hogy ilyen szemét emberek véleménye mégis mit számít
Vagy mondjuk egyfajta visszavágásként is gondolhatsz rá mert ez nagyon szokta idegesíteni az ilyeneket, tehát nem kell mindenfélét a fejükhöz vágnod csak szard le őket. Ha nem akaratosak nagyon egy idő után békénhagynak, de ha mégse akkor se feledd hogy te 100szor jobb vagy náluk és hamarosan már úgyse látod őket többet.
Emiatt ne sírj nem éri meg :((
2022. febr. 19. 23:02
8/11 anonim válasza:
Az a baj hogy hiába áll ki az ember magáért ilyen esetben.. velem is volt hasonló még gimiben, megprobaltam vegetvetni neki, kialltam magamért és az egész osztályt ellenem fordították és mindenki utált miattuk
2022. febr. 19. 23:52
9/11 anonim válasza:
Nem akarsz bántó lenni? Hát akkor mit akarsz?! Ha nem ezt, akkor bőgjél tovább.. 😃
Szedd össze magad, ne legyél ilyen nyámnyila, semmit nem érsz azzal, ha nem adod vissza sokszorosan azt, amit veled tettek.
2022. febr. 26. 02:56
10/11 anonim válasza:
szia! velem is ez volt 4 éven át, ne barátkozz velük és nézd őket levegőnek már amennyire megy, mert az ilyen csajok ettől nagyon idegbe jönnek, ha meg nem akarod akkor próbáld elengedni a füled mellett a beszólásaikat.....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!