Miert csinalja ezt a legjobb baratnom?
Akkor ő nem is igazán akar veled találkozni, vagy csak nem meri megmondani, hogy túl lusta. Annyit tehetsz, hogy megmondod neki őszintén, hogy téged ez bánt, hogy az utolsó pillanatban mondja le, vagy hogy nem is szól. Főleg az hogy nem szól, akkor legalább mondja le, és nem kell várnod. rá feleslegese. Meg kérdezd meg, miért nem szól olyankor. A legjobb, amit tehetsz az őszinte kommunikáció.
Egyébként a mi baráti körünkben ez nem szokás, főleg az, hogy lemondás nélkül nem jelenik meg. Már az is nagyon gáz, ha valaki az utolsó pillanatban mondja le normális indok nélkül. Én csak olyannal szoktam utolsó pillanatban, hogy megcsúsztam a tanulással, ezért nem tudok menni, de még akkor is nagyon rosszul érzem magam.
Ez nagyon nagy bunkóság a részéről.
Ha nem tetszik valami, beszéld meg vele, mert ez sem igazságos így vele szemben.
✅ "Osztalytarsam szoval nem tudom ignoralni meg ilyenek."
✅ - De igen lehet ignorálni : megmondod neki, hogy nem érsz rá elmenni. ÉS KÉSZ !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!