Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miert csinalja ezt a legjobb...

Miert csinalja ezt a legjobb baratnom?

Figyelt kérdés
Mindig mikor megbeszelunk egy talit akkor az utolso percekbe lemondja, vagy nem szol h nem jon. O szokta mondani h menjunk mar valahova mert h mindig otthon ul, pl ma is mentunk volna korizni mar 10perc mulva indulnim kene de mar 30perce nem ir vissza h most mi lesz. Legalabb annyit irna h bocs nem akarok menni. Es azt is latom h elerheto, meg hivogattam is. Mikor meg mas barataimmal programozok akkor meg az a baja h ot nem hivtam. Egyszeruen mindenhez lusta. Most mit kezdjek vele? Osztalytarsam szoval nem tudom ignoralni meg ilyenek. Veletek mar volt ilyen?
2022. febr. 12. 13:45
 1/4 anonim válasza:

Akkor ő nem is igazán akar veled találkozni, vagy csak nem meri megmondani, hogy túl lusta. Annyit tehetsz, hogy megmondod neki őszintén, hogy téged ez bánt, hogy az utolsó pillanatban mondja le, vagy hogy nem is szól. Főleg az hogy nem szól, akkor legalább mondja le, és nem kell várnod. rá feleslegese. Meg kérdezd meg, miért nem szól olyankor. A legjobb, amit tehetsz az őszinte kommunikáció.

Egyébként a mi baráti körünkben ez nem szokás, főleg az, hogy lemondás nélkül nem jelenik meg. Már az is nagyon gáz, ha valaki az utolsó pillanatban mondja le normális indok nélkül. Én csak olyannal szoktam utolsó pillanatban, hogy megcsúsztam a tanulással, ezért nem tudok menni, de még akkor is nagyon rosszul érzem magam.

2022. febr. 12. 13:50
 2/4 anonim válasza:

Ez nagyon nagy bunkóság a részéről.

Ha nem tetszik valami, beszéld meg vele, mert ez sem igazságos így vele szemben.

2022. febr. 12. 13:51
 3/4 anonim ***** válasza:
22%

✅ "Osztalytarsam szoval nem tudom ignoralni meg ilyenek."

✅ - De igen lehet ignorálni : megmondod neki, hogy nem érsz rá elmenni. ÉS KÉSZ !

2022. febr. 12. 13:55
 4/4 anonim ***** válasza:
89%
Azért csinálja, mert nem vagy neki fontos, és mert nem érzi a súlyát. Nem ignorálni kell, hanem odaállni elé és megmondani neki, hogy téged ez sért és qvára eleged van belőle, részedről ez ennyi volt, mostantól szórakozzon mással. Ez így tiszta. De te ezt ugyebár nem teszed meg. Innentől a kérdés úgy módosul, hogy vajon miért nem?
2022. febr. 12. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!