Féltékeny a barátom a többi barátomra mit csináljak?
Figyelt kérdés
'A' személy szerelmet vallot nekem én viszont nem viszonzom ezt a szeretetet, csak barátként tekintek rá, ő pedig elfogadta hogy maradjunk csak barátok. De az önbizalomhiánya és szerelme miatt féltékeny a másik két barátomra. Odáig fajult hogy választás elé kényszerít, hogy ő vagy a másik két barátom, én viszont nem akarok választani. Mit csináljak?
előre is nagyon köszönöm a válaszokat
2022. febr. 17. 18:33
1/3 anonim válasza:
Döntsd el, hogy neked mi a fontosabb. A féltékenykedésnek általában van egy alapja, amit sokszor a két fél nem azonos mércével mér. Viszont van a betegesen féltékeny, akinek az égvilágon semmi oka sincs rá, csak egyszerűen ki akar sajátítani. Neked kell felmérni, hogy melyik eset áll fent, aztán eldönteni, hogy a barátod ér-e neked ennyit. Mert ebből így csak toxikus kapcsolat lesz, aminek semmi értelme. Aztán majd végül megcsalás és ilyenek...
2/3 anonim válasza:
Mindig azt válaszd, aki nem adott neked ultimátumot. Ha "A"val továbbra is barátkozol akkor mindent jelnek fog venni, folyamatosan reménykedni fog és csak várni fog egy gyenge pillanatodra amikor belemanipulálhat abba, hogy többet akarj tőle. Ha van egy kis eszed akkor a másik két barátodat választod, "A" meg majd szépen elgondolkodik saját magán és ha ér bármit is akkor majd belátja, hogy hibázott és visszatér az életedbe. Ha meg nem tér vissza, akkor se lesz érte kár, de addigra már te is látni fogod.
3/3 anonim válasza:
Válaszd a FIDESZ-t...?
-Rezsicsökkentés
-MiniFeri
-Mert a Gyurcsány jobb volt?
- illetve nem akarsz fagyoskodni télen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!