Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak ha emiatt...

Mit csináljak ha emiatt piszkálnak az osztályban? (Foci)

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, kíváncsi lennék a véleményetekre. Körübelül 2 éve kezdtem el egyesületben focizni, és elhatároztam, hogy profi szeretnék lenni. (Ezelőtt is fociztam, csak nem egyesületben, tehát nem 2 éve ismerkedtem meg a sporttal). Kb szabadidőmben csak gyakorlok és edzek, normálisan kajálok,odafigyelek mindenre. Mikor elmondtam az osztálytársaimnak hogy profi akarok lenni akkor kinevettek, és azt mondták hogy felejtsem el, mert úgyse leszek az, és egyfolytaba ezzel idegesitenek, eddig még viccnek vettem, de már tényleg kezd idegesiteni. Nem fogják fel hogy ez a hobbim.. Próbáltam szólni az elején hogy kicsit idegesít már, és hagyják abba, de nem igazán hatott. Nem olyanra kell gondolni mint a filmekbe hogy látványosan megaláznak, mert a haverjaim, amolyan "haveri csesztetés". Csak pont az a probléma hogy haverok, nem barátok. Szerintetek mit tudnék abban érdekében csinálni hogy abbahagyják végre?

2022. jan. 29. 23:46
 1/3 anonim ***** válasza:
61%
Pont azért csesztetnek, mert látják rajtad, hogy ezzel lehet idegesíteni. Ha már azt látják, hogy nem lehet, akkor abba fogják hagyni.
2022. jan. 29. 23:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Határozottan állj ki magadért. Nekem ez tűnik az egyetlen megoldásnak. Ez a majd abbahagyják csak a szerint működik, akit még nem ért csoportos bántás. Bármilyen formájú vagy mértékű támadásra határozottan kell reagálni és okosan

Hit or run van. A mai világban ez kibővült még a megfelelő szervektől való segítségkéréssel.

Ez az ügy nagyon nem tart itt, szóval csak simán határozottan mond meg h fejezzék be.

Próbáld meg nem hisztisen, hanem komolyan előadni megfelelő szituban. Legjobb nem akkor amikor ők "csesztetnek" hanem egy semleges pillanatban

Ha nem hagyják abba akkor hagyjad a francba őket. Előbb utóbb rájössz, hogy olyan emberre aki csesztet semmi szükséged nincs az életedben.

2022. jan. 30. 00:49
 3/3 anonim ***** válasza:
83%
Ronaldot is csesztették anno ugyanebből kifolyólag..
2022. jan. 30. 00:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!