Megfertőzött, jogosan neheztelek rá emiatt?
Nem tudta, hogy covidos! Ez szinte biztos. Másnap derült ki valakiről, akivel egy háztartásban lakik. Ő végig tünetmentes volt.
#20 ez egy nagyon jó meglátás, tényleg baromi idegesítő volt. Amúgy se szeretem az életképtelen embereket, nekem meg ez kicsit úgy jött le, hogy egyedül nem bír semmit sem csinálni nélkülem. Egyébként nagyon rendes, lehet rá számítani, de bulizni nem szabad hívni, mert máskor is volt már vele probléma, csak akkor meg be nem állt a szája, konkrétan percenként megszólalt.
Akkor másold be neki messengeren amit ide leírtál, és beszéljétek meg.
Ha valami ennyire idegesít de nem vagy képes jelezni az illetőnek vagy nemet mondani, ott a te hibád is hogy ilyen szituációba keveredsz.
A covid miatt meg nem jogos haragudni, mindannyian tudjátok hogy járvány van, a bulival közösen vállaltátok a kockázatot.
Írtam, hogy "Kérdés, hogy tartod-e a karantént. Ha nem, akkor kuss."
Azt válaszoltad, hogy tartottad. Ha nem inged, akkor ne vedd magadra, és nem kell bunkóskodni. Ha nem tartottad volna, akkor semmivel nem lennél különb nála (ha tudott volna róla) így meg nem lenne jogos a felháborodás, hisz olyasmit vártál volna el a másiktól, amit te sem tartasz.
Mivel nem tudatosan csinálta, szerintem a fertőzés miatt nem neheztelhetsz rá szándékosan.
A lejmolás, vérszívás viszont lehet idegesítő, de ezt meg is mondhatod neki, ne csak itt legyen nagy szád azokkal szemben, akiktől véleményt kérsz, hanem a haverokkal szemben.
A) Honnan zudta volna, hogy beteg, ha tünetmentes?
B) Phasznak adtál a vizedből???? Ilyen állapotok közt nem közösködünk, amúgyis undorító szokás, herpeszt is kaphattál volna, azt meg egész életedben szívod, nem csak pár hétig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!