Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van esélyem elkerülni egy...

Van esélyem elkerülni egy kollégiumban így a koronavírussal való megfertőződést, ha esetleg a szobatársam egy nap koronás lesz?

Figyelt kérdés
Egyetemi gyakorlat miatt távoktatás ellenére kollégiumban lakok, ahol egy szobában van két külön kisebb szoba, egyik felében lakok én, másikban ő, ezenkívül van egy közös wc és zuhanyzó. Igyekszek nem túl sokat kontaktolni vele, tartom tőle a távolságot, gyakran kezet mosok meg fertőtlenítek. Én el vagyok az én helyemen a szobán belül, ő meg az ő helyén, ajtót mindig magamra csukom ha bent vagyok a helyemen. Így van esélyem elkerülni hogy elkapjam a vírust, ha ő esetleg egy nap koronás lesz?
2021. febr. 6. 08:33
 1/2 Fsms ***** válasza:
100%

Igen. Nálunk a családban a nagyobbik gyerek kapta el. Letesztelték, biztosan az volt, de egyikünk elkapta, család másik két tagja nem . Egy légtérben élünk.

Mindkét eset lehetséges, el is kaphatod, de el is kerülhet a betegség .

2021. febr. 6. 08:41
 2/2 anonim ***** válasza:
90%
Van.
2021. febr. 6. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!