Megfertőzött, jogosan neheztelek rá emiatt?
1. Nem biztos, hogy tőle kaptad el
2. Te nem tettél meg minden óvintézkedést a megelőzésre, ezért tiéd a felelősség jelentős része.
3 Amennyiben ő TUDTA magáról, hogy COVID-os, és ennek ellenére társaságba ment, ivott a vizedből, stb. (amit ráadásul szándékosan elhallgatott) akkor viszont jogosan vagy dühös rá. Nekem ez a súlyú felelőtlenség akár szakítóok is lehet, hiszen kb. szándékosan fertőzött meg, szándékosan akart ártani nekem nem számolva a következményekkel.
#10 melyik része zavaros? Most elolvastam megint, szerintem full érthető, de ha megmondod neked mi nem, azt szívesen kifejtem.
Jó, belátom az én hibám is, mert nem tettem meg mindent. Viszont most őszintén, ha egy barát kér a vizemből, nem leszek köcsög azt mondani, hogy nem, nem kapsz. Ehhez pofám se lenne. Legközelebb viszont lesz, mert ez egy jó kis eset, amire lehet hivatkozni bátran. Egyébként nem csak 2-en voltunk, hanem 7-en mint a gonoszok, de mások nem voltak betegek.
Tudta, hogy covidos?
Ha nem, akkor nincs ok haragudni rá.
Ha igen:
Elmondta nektek?
Ha igen, akkor megérdemlitek
Ha nem, akkor jogosan haragszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!