Szerintetek a vendéglátásban a főnökök mért nem félnek attól ha betegen dolgoztatják az embereiket akkor kórokozók kerülhetnek az ételekre és megfertőzhetik a vendégeket?
Figyelt kérdés
2020. dec. 14. 23:33
1/4 anonim válasza:
Ez egy jó kérdés. Igazából szempont kérdése: ha profit kell, és nem tehet mást, akkor nyilván sok minden nem fogja érdekelni, mert a biznisznek mennie kell. Azonban ha igényesebb a főnök, akkor nincs ilyenre esély.
2/4 anonim válasza:
Mert a pénzre gondolnak csak, ill. arra számítanak, hogy a vendégek úgysem fogják összekötni, hogy pont a kajától lettek betegek, nem is feltétlenül tudják bizonyítani... ráadásul az emberek többsége kicsit nyuszi, és akkor sem kezd el kakaskodni vagy panaszkodni, ha konkrét, bizonyítható sérelem éri. Így meg addig próbálnak "nyújtózkodni", a határaikat feszegetni, amíg lehet.
3/4 anonim válasza:
Itt, ahol én dolgozom eleve hazaküldenek ha látják rajtad, hogy szarul vagy. Vagy be se mész, ha beteg vagy. Gondolom fõnökfüggõ ez is. Bár én Ausztriában melózom.
4/4 anonim válasza:
Nem tudom milyen helyekre gondolsz ezalatt, de szerintem már 1 igényesebb bár/étterem/kávézóban sem beteg emberek dolgoznak már 1 MEgyeszékhelyen sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!