Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljunk a nagyképű,...

Mit csináljunk a nagyképű, beképzelt, pénzes idióta fellengzős emberekkel az ismerősi körünkben???

Figyelt kérdés
Probléma a következő: férjemmel babát várunk, most vagyok 5 hónapos terhes. Csak sajnos vannak az ismerőseink között olyan párok, akik lenézőek velünk, gúnyosak, folyamatosan dicsekednek hogy ezt vettem a csok ból, azt vettem, ja meg hogy őket így segíti apu anyu, stb stb.... Francnak van kedve ezt hallgatni, mi sajnos nem élünk úgy...elég rosszul mondhatni. :( Én részemről borzasztó nehéz családi háttér, intézményről intézményre dobáltak gyerekként :( lelki töréseim, traumáim vannak ebből, én nem akarom ugyanezt a gyerekemnek, de ebből nem lehet kitörni, mindketten szar háttérrel rendelkezünk, az élet nevelt szó szerint ha volt kaja ettünk ha nem akkor napokig semmi. Én több helyen dolgoztam 13 éves korom óta, de nem kaptam sok mindent, legtöbbször át vertek... Sajnos páromat is csak mindenki kihasználja a nagy szíve miatt, arra csesztem rá én is... Adunk adunk, kapni meg semmit...:( Most hogy jön a baba, és sok körülöttünk a hencegő egyén, őket kéne kiiktatni, mert van olyan aki az orrunk alá dörgöli hogy márvány konyha bútort vettek, luxus szoba, luxus gyerek cuccok a babájuknak. Ja és ha ez nem lenne elég oda szúrják hogy úgyis elviszi a gyámügy a miénket ha megszületik, és majd ők ránk hívják stb...:( Nagyon dühös vagyok minden nap emiatt, már nem alszok 3 hónapja semmit. De az a baj dolgozni se tudok mert veszélyeztetett vagyok, pedig így is be vállalnám. És akkor jönnek az olyan dolgok is hogy páromnál lakunk, szarba se vesz minket senki, nekem meg neki kell mindent megoldani, úgy is doki azt mondta szigorú pihenés ahhoz képest mosás főzés takarítás és görcsöl a hasam szúr, sírva kaparom a falat mert mindenki ilyen kicseszett szemétláda velünk. Mit lehetne tenni? Negatív emberkék KÍMÉLJENEK légyszi. Most valami megoldás kéne mert kivétel nélkül belénk rúgnak holott mi nem bántunk soha senkit inkább segítünk. Nekem nincs hová mennem, a vírus miatt sok család tagom elhunyt 😢 és akik maradtunk szét szakadtunk nem lehet megkeresni se senkit, nincs senkivel kapcsolatom közülük, pedig lenne kérdésem az illetékeseknek pl anno miért kellett gyerek otthonba lennem stb . :( Borzalmas, én a leendő gyerekemnek a legjobbat akarom nem azt amit én kaptam anno az élettől. köszönöm ha valaki elolvassa és ír valami biztatót...

2021. dec. 12. 15:42
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Megszoktam...
2021. dec. 12. 16:00
 12/26 anonim ***** válasza:
86%
De kérdezö, mondjad már, ki KÖTELEZ rá, hogy tartsátok ezekkel az emberekkel a kapcsolatot? Minek beszéltek velük?
2021. dec. 12. 16:01
 13/26 anonim ***** válasza:
83%

De megis mit varsz?

Nulla jövedelemre, önálló lakhatas nélkül vállalsz gyereket. Ezért nem szokás a vállát verekedni. Beszélni meg azzal kell, akivel akarsz. Kikerulod azt, akit nem kedvelsz és a probléma megoldva.

2021. dec. 12. 16:01
 14/26 A kérdező kommentje:
Nálam!???? Lakjon úgy az ember valahol hogy mindenki utálja de igazatok van még ezek után nálam van gond, gratulálok sok itt is az olyan ember aki más lelkén taposgál!!!!
2021. dec. 12. 16:02
 15/26 anonim ***** válasza:
72%

Az észérveket elolvastad egyáltalán vagy csak nyavajogni tudsz?

A dráma az megy, de változtatni nem akarsz, vagy meghallani a normális tanácsokat. Emlékzetetsz az anyámra :D

2021. dec. 12. 16:04
 16/26 A kérdező kommentje:
Mert én a gyerekemért az életemet adnám de ezek szerint a válaszolók közül nem sok mindenkinek van gyereke. Ha csak így oda vágjátok a lelki fröccsöket
2021. dec. 12. 16:04
 17/26 A kérdező kommentje:
De neked legalább van anyád... Becsüld meg míg vannak szüleid, bár én tehetném :(
2021. dec. 12. 16:05
 18/26 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező!

KI KÖTELEZ RÁ, HOGY TARTSD A KAPCSOLATOT EZEKKEL AZ EMBEREKKEL?

Látszik, hogy kamukérdés, mert direkt nem válaszolsz. Jelzem is a kérdést, hogy tiltsák.

2021. dec. 12. 16:12
 19/26 anonim ***** válasza:
93%

Végigolvastam ezt az egyáltalán nem egyértelmű leírást, és ugyanazt tudom kérdezni, amit már többen: ki kötelez rá, hogy ezekkel az emberekkel tartsátok a kapcsolatot? Ha nem rokonok, nem kollégák, nem olyanok, akikkel mindenképpen kell néha találkozni, akkor miért jó nektek a társaságuk?

Keressetek olyan ismeretségeket, amikből profitáltok. Sokféle ember van, nem csak ilyenek.

2021. dec. 12. 16:15
 20/26 anonim ***** válasza:
78%
Lakjatok egyedül, mással lakni sem kell.
2021. dec. 12. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!