Milyen nevelési módszerek kellenek ahhoz, ha valaki tudatosan egy főnököt szeretne nevelni a gyerekéből?
Aminek a végeredménye kb ez:
Öntelt, lekezelő, nagyképű, mindenkivel verseng, az a tipikus ki, ha én nem típus.
Amit nem tudom, hogy jó, vagy nem jó a mai világban, a későbbiek folyamán az életében, munka, család, házasság, stb tekintetében.
"Öntelt, lekezelő, nagyképű, mindenkivel verseng, az a tipikus ki, ha én nem típus. "
Ez NEM fönök-tipus, hanem bunkó idióta!
Akkor a klasszikus értelemben vett főnök-típus.
(remélem több belekötni való már nincs a kérdésben...)
Az hogy ontelt es lekezelo egy gyerek feltehetoleg azt jelenti el van kenyeztetve.
A fonok-tipus mar okos is, az meg nem neveles kerdese hanem a gyerek kepessegeinek kerdese.
De ez szerintem eleg egyertelmu..
Hogyan lesz valaki nagyképű arrogáns bunkó? Jó eséllyel, úgy hogy a szülők is ilyenek. És függ a személyiségtől. "Főnökösködő" (elnyomó?) szülők gyereke vagy lelkisérült, visszahúzódó, mimóza lelkű lesz vagy olyan mint az anyja, apja.
Az elkényeztetéstől szerintem csak életképtelen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!