Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A mostani általános iskolásokm...

A mostani általános iskolásokmiért egy nagyképű, nevetlen fajankó az összes?

Figyelt kérdés

Ma is sétálok a járdán, ezek jönnek ki, nem megy félre a járdán, nem is szóltam volna nekik. Erre beszól, hogy "elütöm ezt a gec...it". Hát köpn-nyelni nem tudtam. Egy az, csinosnak tartom magam, mindenféle nagyképűség nélkül, meg legalább 10 évvel idősebb vagyok nála... Meg ilyet szólunk oda egy felnőttnek? Bezzeg nekünk anno, falun azért is szóltak, hogy minden néninek nem szóltál oda, hogy csókolom. A szüleim a mai napig b..sztatnak vele. Meg a kollégái, hogy hiszonévesen nem csókolomozok. Szemben ezekkel...

Az ilyennek lesz valaha barátnője? Vagy lesz belőle bármi?

Általában füttyögetést, meg másmilyen jellegű beszólogatást munkásoktól szoktam kapni.

Máshol is látom, hogy hogyan viselkednek. De ez mellbe ütött, hogy egy nála 10 évvel idősebb, felnőtt, csinos nőnek odaszól, hogy elütöm ezt a g...cit". Nem magamat fényezem ne értsetek félre, de majdnem lekevertem ott neki egyet. Pedig távol álljon tőlem. Meg amit a buszsofőrökkel szemben is megengednek maguknak... Vicc. Pedig nemrég még én is ennyi idős voltam és nagyon szabadszelleműnek tartom magam.

2019. okt. 17. 16:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
Ez a viselkedés a szüleiket is minősíti. Engem jól "megneveltek", kezes bárány is voltam. Amúgy az iskola is hibás. Legtöbb helyen a tanárokkal is így beszélnek.
2019. okt. 17. 16:52
 2/14 anonim ***** válasza:
97%

Igen sajna ez az atlagos. Most kezdtem el egy altalanos iskolaban dolgozni, botranyos amit megengednek maguknak es meg buszkek is ra. Azt a gyereket aki normalis meg kikozositik piszkaljak.

Voltak olyan napok amikor megfogadtam vissza sem megyek de a penz meg kell

2019. okt. 17. 16:54
 3/14 A kérdező kommentje:

Nálunk általánosban, pedig 8 éve még én is odajártam, próbáltál volna meg ilyet... Volt, hogy úgy leüvöltötték a fejedet a tanárok, hogy sírva jöttél haza. Pedig én áldott jógyerek voltam. Kb. ilyenért, hogy rajzoltál egy virágot az asztalra, "meglincseltek" az is iskola előtt, meg beírtak. De ez falun volt, meg telefont sem lehetett bevinni, meg k{r{mlakkot sme lehetett stb.

De a városi osztálytársaim, már akkor nekem is ilyesmik voltak, de ennyire durván nem.

2019. okt. 17. 16:55
 4/14 A kérdező kommentje:
Mármint amikor gimibe elkerültem, ők is ilyenek voltak, de ennyire nem. Igen, amúgy tényleg ez van, sajnos. Nem azt mondom, hogy pedánsnak kell lenni, de azért valami viselkedési normát be kellene tartani a mindennapi életben is. Ha kukás is lesz belőle, ilyet szól valakinek, röpül, de még közmunkáról is. Nem hiszem, hogy megkomolyodnának, ez csak rosszabb lesz.
2019. okt. 17. 17:02
 5/14 anonim ***** válasza:
89%
Nincs olyan, hogy köpni nyelni nem tudtam. Igenis szólj vissza nekik, ha olyan van. Nekem rendszeresen rájuk kell szólnom, hogy a babakocsis helyet hagyják el, hogy ne legyek útba másoknak. Borzasztóak.
2019. okt. 17. 18:11
 6/14 A kérdező kommentje:

Nincs értelme, még neked jönnek, vagy tényleg odáig fajul, hogy felképelem. Akkor meg fut anyucihoz, hogy a csúnya néni bántja a cuki kisfiát.

Nem fogja őket, meghatni ha vissza kátomkodz, az sem.

2019. okt. 17. 18:19
 7/14 anonim ***** válasza:
83%
Ez az eredménye ennek az új módi "nevelésnek". A gyereknek nem hogy egy atyai pofont adni, de még csúnyán ránézni is bántalmazás. Mindent szépen türelmesen meg kell vele beszélni. Nesze itt az eredménye
2019. okt. 17. 18:31
 8/14 A kérdező kommentje:

Azért ebben nem értek egyet. Engem folyamatosan terrorizáltak, meg vertek a szüleim a jegyek miatt, meg kb. semmibe sem vettek. Az eredménye az lett, hogy nem tudom megvédeni magamat.

Ez akárnilyen megengedő nevelés, ilyet nem lehet. Nem kell ehhez megpofozni. Amit még látok, hogy időseknek hogyan beszólnak, sőt még majdnem beléjük nem rúgnak egyet.

2019. okt. 17. 18:39
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

"Nincs értelme, még neked jönnek, vagy tényleg odáig fajul, hogy felképelem. Akkor meg fut anyucihoz, hogy a csúnya néni bántja a cuki kisfiát."

Na, pont ezért is csinálják, mert a többség így gondolkodik és nem tesz semmit. 20-as éveim végén (nem ma volt, elmúltam 50)egyszer előfordult, hogy egy ilyen 14-15 éves kiscsákó konkrétan fogdosni kezdett a buszon. Első ajtónál álltam, indultam, hogy leszállok, ő meg csak jött utánam és nyúlkált. Megállt a busz, nyílt az ajtó, egy hirtelen mozdulattal elkaptam a kölyök grabancát, lerángattam a buszról és közöltem vele, hogy akkor indulhatunk a drágalátos jó édesanyjához és ha tőle nem kap, majd megkapja tőlem, ami jár. Kislábujja hegyig vörösödött a kölök és hirtelen nagyon erős lett, kitépte magát a kezemből és úgy elszaladt, sose láttam többet.

Mai napig is rászólok arra, aki úgy viselkedik (pl. még a járműveken full hangerővel zenét hallgatókra is; igen, a kisebbségiekre is - még élek), általában normális hangnemben szólok, ezen meg is szoktak lepődni és többnyire van is foganatja. Ha nincs, akkor pár szinttel lejjeb lépek, hogy megértsék. Ha látják, hogy valaki erős és határozott, akkor azért lehet eredményt elérni. Itt jön a képbe, hogy ha az idióta szülője nem nevelte meg, majd neveli az élet és idegen emberek.

2019. okt. 17. 20:59
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Pont itt van a baj a fejekben ahol a tiedben is. Azért ne vegyük egy kalap alá a nevelő célzatú atyai pofont a szar.á veréssel.

Az se jó ha ágyon verik a gyereket, de az se ha még csak rászólni is alig mér a szülő mert jajj a kis lelke. A kettő között sok árnyalat van még

2019. okt. 17. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!